Νίκος Ανουσάκης: “Nέο σκάνδαλο Μιχαλάτου -Ξαφνική αύξηση 10 χιλ. ευρώ στο γνωστό κουμπάρο του Θεόφιλου”
Αυτοδιοίκηση
30/01/2023 | 19:56

Η ΑΠΟΛΥΤΗ «ΞΕΦΤΙΛΑ» ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΠΑΘΗ ΚΑΙ Θ. ΜΙΧΑΛΑΤΟ: ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΔΕΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ «ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ» ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ «ΥΠΕΡ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΙΜΩΤΑ -ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ» ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ EΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ «ΒΟΛΕΜΑ» ΤΟΥ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!!!

Η απόλυτη πρόκληση της νοημοσύνης των δημοτών και το απολύτο δείγμα του θράσους που τους διακρίνει είναι για τους Σταύρο Σπαθή και τον Θεόφιλο Μιχαλάτο οι μεθοδεύσεις που κάνουν για να «τακτοποιήσουν» όσο γίνεται καλύτερα τον περίφημο κουμπάρο του Δημάρχου Αργοστολίου μετά την αποτυχημένη προσπάθεια τους να τον «βολέψουν» ως Γενικό Διευθυντή στην ΔΕΥΑΚ .

Συγκεκριμένα στις εισηγήσεις για την δεύτερη τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ για το 2023 (τις επισυνάπτω), ανάμεσα σε «άλλα όμορφα κι ωραία» με τα οποία θα ασχοληθούμε λίαν συντόμως , στο νούμερο 15 περιλαμβάνεται η αύξηση δέκα ολόκληρων χιλιάδων Ευρώ στην «καθιερωμένη» ετήσια απ΄ευθείας ανάθεση «υπέρ Γερασίμου Σιμωτά -κουμπάρου Δημάρχου»!!!

Δηλαδή ενώ σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 23/2022 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ (την επισυνάπτω ) ο εν λόγω κουμπάρος Θεόφιλου ελάμβανε το «ευτελές» ποσό των 18.550,40 Ευρώ ετησίως για τις υπηρεσίες του , στην ανωτέρω εισήγηση προβλέπεται χωρίς αιδώ το ποσό των 27.280 Ευρώ για το 2023!!!Μπορούν να μας πουν άραγε οι κύριοι Σπαθής και Μιχαλάτος τι άλλαξε από το 2022 στο 2023 που να δικαιολογεί την αλματώδη αύξηση των ποσών που εισπράττει από την ΔΕΥΑΚ ο εν λόγω εξωτερικός συνεργάτης;

Κι αυτό το γράφουμε γιατί η εντύπωση που δίδεται είναι ότι ο κουμπάρος Δημάρχου, μετά την αποτυχία , λόγω της γενικής κατακραυγής, του «βολέματός» του ως Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ , εν τέλει θα έχει απολαβές «αεροδιευθυντού» χωρίς τις ευθύνες όμως του σχετικού αξιώματος! Τελικά είναι τόσο «έξυπνοι» ή απλά θεωρούν όλους τους υπόλοιπους ηλίθιους ;

 

Νίκος Ανουσάκης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer