Αλέξανδρος Παρίσης: Τελικά το φλουρί έπεσε στον κουμπάρο του Θεόφιλου Μιχαλάτου – Δια χειρός Σταύρου Σπαθή απευθείας ανάθεση 27.280€ το χρόνο
Αυτοδιοίκηση
31/01/2023 | 09:40

Δεκάδες οι βασιλόπιτες αυτό το μήνα και άλλα τόσα τα δώρα, αλλά ο Θεόφιλος Μιχαλάτος το καλό το φλουρί το φύλαγε για τον κουμπάρο του, τον Μάκη Σιμωτά.

Πριν 20 ημέρες περίπου ημέρες γίναμε όλοι μάρτυρες μίας από τις πιο ντροπιαστικές σελίδες του δήμου μας, με την περιβόητη πρόσληψη του κουμπάρου του κ. Μιχαλάτου ως Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ.
Η υπόθεση αυτή μετά την κατακραυγή του κόσμου κατέληξε σε φιάσκο με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Σταύρο Σπαθή να αποσύρει, χωρίς καμία απολύτως ντροπή, όλο τον διαγωνισμό.

Οι κύριοι Μιχαλάτος – Σπαθής όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα…

Αποφάσισαν λοιπόν να εισηγηθούν σε Τακτική Συνεδρίαση της ΔΕΥΑΚ απευθείας ανάθεση στον κουμπάρο του κ. Μιχαλάτου, Μάκη Σιμωτά, παροχής υπηρεσιών ύψους 27.280€ το χρόνο για τις υπηρεσίες του στην ΔΕΥΑΚ, την ίδια υπηρεσία που είχαν προσπαθήσει να τον διορίσουν ως Γενικό Διευθυντή.

Χωρίς καμία ντροπή, χωρίς κανένα δισταγμό, οι κύριοι Μιχαλάτος-Σπαθής προχωρούν με την ενέργεια που είχε προκαλέσει την οργή του κόσμου με πλάγιο τρόπο, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι δεν υπάρχει όριο στο πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει αυτή η Δημοτική Αρχή.

Είναι τραγικό και λυπηρό να βλέπουμε έναν Δήμαρχο ο οποίος δεν έχει κάνει τίποτε 3 χρόνια και έχει αδιαφορήσει πλήρως για την κατάσταση του δήμου μας, να ασχολείται επί ένα μήνα με τον πλέον φαιδρό τρόπο για ένα τέτοιο ζήτημα.

Φίλες και φίλοι, οι Κεφαλονίτες αξίζουν καλύτερα…
Από εσάς όμως εξαρτάται εάν στις επόμενες εκλογές ο τόπος μας θα αλλάξει σελίδα…

Με εκτίμηση
Αλέξανδρος Παρίσης
Ισχυρή Κεφαλονιά

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer