Στο Πολύκεντρο Πυλάρου ¨Θέμος Ποταμιάνος¨
«Νιφάδες από Όνειρα, Κλωστές Παραμυθένιες» στην Πύλαρο
Κινηματογράφος
20/12/2017 | 14:17

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 Δεκεμβρίου 2017 ώρα: 6.00μμ  στο Πολύκεντρο Πυλάρου ¨Θέμος Ποταμιάνος¨

Αφήγηση Παραμυθιών με Ζωντανή Μουσική.

«ΝΙΦΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ, ΚΛΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ».

Λένε πως όταν χορεύεις, ταξιδεύεις σε κόσμους μαγικούς. Κι ίσως τούτο να ήταν αληθινό για εκείνες τις βασιλοπούλες, που κάποια Χριστούγεννα αποφάσισαν να ζήσουν λίγο διαφορετικά. Γοβάκια που λιώναν, πρίγκιπες από μακριά καλούν την αλήθεια για να βρουν. Μα οι ιστορίες που τούτοι ακούν, αφορμή θα σταθούν γλυκά να αποκοιμηθούν.
Οι βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους, μας ταξιδεύουν στον κόσμο των παραμυθιών: εκεί που η κυρά Χουχουλιά τινάζει τα παπλώματά της, στο σπίτι μιας καλής νοικοκυράς που αναζητά τους τρεις μάγους, σε ένα νησί και σε ένα χωριό όπου δύο μικρά αγόρια παίζουν μουσική για να ξορκίσουν το κακό, στο δρόμο που περπατά ένα ζυμωτό παιδάκι με χρυσή καρδιά.
Ιστορίες γεμάτες μουσικές χριστουγεννιάτικες, τοπία γιορτινά και χιονισμένα, αφηγούνται οι παραμυθούδες Πέγκυ Καραγιάννη, Βιργινία Κοκκίνου, Καλλιόπη Λιαδή.

Ήχους αλλοτινούς, τραγούδια μελωδικά και μαγικά, παίζει με την κιθάρα και τη φλογέρα του ο αρχιμουσικός του παλατιού, Γιάννης Ανθόπουλος.

Συνδιοργάνωση: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημ. Σχ. Πυλάρου & Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Η παράσταση θα επαναληφθεί αύριο Πέμπτη 21/12, στις 6.00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου-Λυκείου Σάμης σε συνδιοργάνωση  Α.Ο. Σάμης & Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer