Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου
Πολιτισμός
21/12/2017 | 11:25

Η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία της μπάντας της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Terra e Mareστον Άγιο Δημήτριο το Σαββάτο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30.

Θα παρουσιαστούν στο κεφαλονίτικο κοινό για πρώτη φορά έργα παγκοσμίως αναγνωρισμένων συνθετών όπως οι James Swearingen, Jacob de Haan, Franco Cesarini, Robert W. Smith καθώς και ενορχηστρώσεις ελληνικών έργων για σύγχρονη μπάντα από τον αρχιμουσικό μας Χαράλαμπο Μακρή και τον διακεκριμένο μαέστρο Σπυρίδωνα Προσωπάρη.

Χάρη στην ενορχηστρωτική επιμέλεια των δύο μαέστρων, η Φιλαρμονική μας θα αποδώσει ξανά θέματα από οπερέτες των Χατζηαποστόλου και Σακελλαρίδη καθώς και το τρίτο μέρος του μουσικού δράματος “Το Δαχτυλίδι της Μάνας” του Μανώλη Καλοιμοίρη. Το πρωτότυπο υλικό της καλομοιρικής μουσικής βρέθηκε από τον αρχιμουσικό μας στο ιστορικό αρχείο της Σχολής και ανήκει σε δωρεά του μαέστρου Γεράσιμου Τούλιου.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης γνωστές γιορτινές μελωδίες με τη Φιλαρμονική μας σε νέα σύνθεση να προσομοιάζει στις μεγάλες συμφωνικές μπάντες.

Ας υποδεχτούμε μαζί με τη Φιλαρμονική μας τις άγιες μέρες και ας αποχαιρετίσουμε μαζί της το χρόνο που φεύγει!

Με τις θερμότερες ευχές,

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer