Νέες "γαλάζιες" κόντρες
Νέες βολές Παπαναστασάτου σε Καππάτο: Παναγή η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει όχι μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται
Πολιτική
23/12/2020 | 13:59

Φίλε και συνάδελφε Παναγή εμφανίζεσαι ενοχλημένος επειδή μεγάλη μερίδα των  στελεχών της τοπικής ΝΔ, παρότι σε ψήφισε αναγκαστικά για να απομακρυνθεί το μόρφωμα του Σύριζα και η τοπική  εκπρόσωπος του Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, δεν σε αποδέχεται πολιτικά  και συσπειρώνεται γύρω από άλλο πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας περισσότερο ικανό και αποτελεσματικό.

Οι λόγοι της πολιτικής  απόρριψης σου  από τα πλέον κορυφαία στελέχη της τοπικής ΝΔ είναι οι εξής :
Α)  Η προκλητική ταύτιση σου με την Δημοτική αρχή Μιχαλάτου  με την οποίο ως γνωστόν αντιπαρατίθενται τα πλέον σημαντικά στελέχη της τοπικής ΝΔ,

Β)  Η αποχή σου από τον αγώνα που δίναμε όλοι εμείς απέναντι στο παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ όταν αυτό βυσσοδομούσε στην Κεφαλονιά. Μπορείς Παναγή να μας δείξεις έστω μια ανακοίνωση σου η τοποθέτηση σου κατά του ΣΥΡΙΖΑ η κατά της  βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης  Θεοπεφτάτου όταν βρίσκονταν  στην εξουσία ??, Βέβαια σε δικαιολογώ γιατί εκείνη την   περίοδο είχες  την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς με τα γνωστά θέματα!!!

Γ) Το γεγονός ότι  ο βουλευτής της ΝΔ οφείλει να τηρεί τους κανόνες  της πολιτικής ηθικής. Ό,τι είναι νόμιμο αγαπητέ Παναγή ΔΕΝ είναι και ηθικό!!! Βλέπεις Παναγή όσο εμείς είχαμε την τοπική εξουσία τόσο εμείς όσο και ο περίγυρος μας δεν επωφεληθήκαμε ευρωπαϊκών προγραμμάτων και σταματάω εδώ !!!

Ίσως είμασταν αφελείς, ίσως είμασταν ρομαντικοί, ίσως είμασταν και παλαβοί !!!, όπως θα έλεγες και εσύ!
Το σίγουρο είναι ότι η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει όχι μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται.

Αργοστόλ 23/12/2020

Γ Παπαναστασάτος
Δικηγόρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ