Η σύζυγος του πρωθυπουργού εφ' όλης της ύλης
Μπέττυ Μπαζιάνα: «Αν ξέρετε κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε χρήματα να μου το πείτε»
Γυναίκα
05/01/2018 | 10:03

«Η ιστορία έχει καταγράψει τη διαφορά ήθους και πολιτικής. Δεν δέχομαι κατηγορίες περί προδοσίας και εξαπάτησης. Αν ξέρετε κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους», τονίζει η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Η συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» Σαββατοκύριακο έχει τίτλο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά δεν πήρε την εξουσία».

Η Μπέττυ Μπαζιάνα, επισημαίνοντας ότι «ο κόσμος των παραδείσιων τόπων ανήκει σε διαφορετικό από μένα αξιακό σύστημα», αναρωτιέται: «Πώς είναι δυνατόν να θεωρείται αξία η ιδιώτευση, το προσωπικό κέρδος σε βάρος του κοινού καλού και του δίκιου;».

Το επεισοδιακό καλοκαίρι του 2015

Η σύζυγος του πρωθυπουργού αναφέρεται ακόμη στα δραματικά γεγονότα μέσα και έξω από το Μέγαρο Μαξίμου το καλοκαίρι του 2015.

«Ο Τσίπρας το πήγε έως το όριο της αντοχής που είχε η χώρα. Μέσα σε αυτήν τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχτηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου» τονίζει.

Η συνάντηση με τον Φιντέλ

Επίσης, αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να είχε συναντήσει τον Φιντέλ Κάστρο και σημειώνει: «Η εξουσία, ακόμα και η αριστερή, χτυπάει σε πολύ εσωτερικές χορδές του ανθρώπου, έχει να κάνει με την αυταρέσκειά του, την εικόνα του εαυτού του, ακόμα και με τη λίμπιντό του».

Ψυχανάλυση

«Ο ναρκισισμός καιροφυλακτεί. Ίσως η ψυχανάλυση να βοηθούσε τους πολιτικούς… Αλλά ποιος αντέχει να συγκρουστεί με το είδωλό του;» καταλήγει.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer