Το τετ α τετ των δυο ανδρών και η selfie
Μητσοτάκης σε Κατσιγιάννη: “Αυτό που σου χρωστάω, θα το κάνω σύντομα!”
Πολιτική
27/05/2017 | 12:18

Θερμή συνομιλία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης, στο περιθώριο της Β΄ Συνόδου Προέδρων ΝΟΔΕ, που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο, στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα.

Χαρακτηριστικός ήταν μάλιστα ο διάλογος των δυο ανδρών, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να αναφέρει: «Αντώνη, θα έρθω σύντομα στην Κεφαλονιά, σου χρωστάω μια επίσκεψη», ενώ πόζαρε χαμογελαστός για μια selfie με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η Σύνοδος των προέδρων ΝΟΔΕ, όπου θα αναλυθούν ζητήματα στρατηγικής και διάχυσης του πολιτικού μηνύματος της ΝΔ και του Προέδρου της, ηγεσίας και λήψης αποφάσεων καθώς και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας.

Την Κυριακή, τόσο ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, όσο και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα αναφερθούν σε οργανωτικά ζητήματα για την πιο αποτελεσματική λειτουργία των οργανώσεων, ενώ θα μιλήσουν ο Διευθυντής της Ν.Δ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Αναπλ. Γραμ. Αξιολόγησης & Επιμόρφωσης Στελεχών κ. Χρίστος Βλαχοκώστας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer