Χαμόγελα στο "γαλάζιο" στρατόπεδο
Μεγάλη καλέστρα της ΝΟΔΕ για Κράτσα -Ποιοι έδωσαν το «παρών» [εικόνες]
Πολιτική
25/11/2018 | 17:17

Προσκλητήριο ενότητας απηύθυνε η Ρόδη Κράτσα με την ομιλία της στα γραφεία της ΝΟΔΕ επί της Ριζοσπαστών, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου σε ένα θερμό ακροατήριο. Μάλιστα η προσέλευση στα γραφεία ήταν τόσο μεγάλη που πολλοί έμεινα όρθιοι και άλλοι ήταν μέχρι το …πεζοδρόμιο

Η αεικίνητη Ρόδη ενημερώθηκε επισήμως από τα στελέχη της αυτοδιοίκησης αλλά και κομματικά στελέχη της τοπικής ΝΔ για τα προβλήματα που υπάρχουν στα νησιά μέσα σε ένα εποικοδομητικό και σίγουρα παραγωγικό διάλογο που κράτησε πάνω από δύο ώρες.

Εντυπωσιακή η προσέλευση στα γραφεία της ΝΟΔΕ

Η προσέλευση και η ανταπόκριση του κόσμου στην «super» καλέστρα της ΝΟΔΕ και της Γιάννας Κουλουμπή ήταν εντυπωσιακή σε μια πολυπληθέστατη συγκέντρωση όπου έδωσαν το παρών κορυφαία «γαλάζια» στελέχη της Κεφαλονιάς.

Το παρών έδωσαν και τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Κουρής, ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάββας Σαββαόγλου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΕ Σταύρος Τραυλός, η Αμαλία Μοσχονά, ο Τάσης Ζησιμάτος, η Αθηνά Αυγουστάτου, ο προεδρος της ΔΗΜΤΟ Αργοστολίου Σπυρος Μελισσαράτος, η Εύα Βολτέρα, ο Μάκης Παγουλάτος, ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Γεράσιμος Αποστολάτος, η Ιωάννα Μαρκέτου, η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κική Κακουράτου, ο Ματθαίος Κακούρης, ο π. Πρόεδρος ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης, ο Δημήτρης Φιοραβάντες,ο Παναγής Βανδώρος και πολλοί άλλοι. 

Σημείωση: Το θετικό κλίμα μετέφερε στην Πειραιώς ο συμπατριώτης μας σύμβουλος του Προέδρου Σπύρος Σταθάτος ο οποίος ήταν ικανοποιημένος από την όλη διαδικασία της συγκέντρωσης.

Αξίζει: Όπως φαίνεται το «Μέγαρο» θα πέσει με «νύχια και με δόντια» πάνω στη Ρόδη γιατί βλέπει να επικρατεί στο δεύτερο γύρο απέναντι στο Θόδωρο Γαλιατσάτο. 

Οι “γαλάζιες” κυρίες εν δράσει

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia