Άπαντες ήταν ενήμεροι
Η Περιφέρεια απάντα στον Σπύρου για τη μη πρόσκλησή του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο
Πολιτική
25/11/2018 | 06:55

Σχετικά με σχόλιο της εφημερίδας «Η Κέρκυρα Σήμερα», βασισμένο σε δήλωση του κ. Σπύρου ότι δεν προσκλήθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κεφαλονιάς, θέλουμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:

 

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι και οι Δήμαρχοι στο σύνολό τους προσκλήθηκαν εγκαίρως, τόσο προφορικά από τους διοργανωτές όσο και μέσω mailστις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οι ίδιοι έχουν δώσει για την αποστολή προσκλήσεων, με τελευταία ημερομηνία αποστολής πρόσκλησης και προγράμματος την 16ηΝοεμβρίου 2018.

 

Προς επίρρωση τούτων να σας ενημερώσουμε ότι στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κεφαλονιάς παρόντες ήταν, πέραν των αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων της συμπολίτευσης και οι κ.κ. Σωτήρης Κουρής και Γιώργος Τσιλιμιδός, περιφερειακοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, οι οποίοι μάλιστα συμμετείχαν ενεργά με ομιλίες και παρεμβάσεις.

Συνεπώς άπαντες ήταν ενήμεροι και είναι δική τους επιλογή η συμμετοχή ή μη, αναλόγως των υποχρεώσεων και επιθυμιών τους.

Η επίσημη δικαιολογία του κ. Σπύρου προς τους διοργανωτές για την απουσία του ήταν η αναγκαιότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ. Από την άλλη πλευρά, στους δημοσιογράφους ισχυρίστηκε ότι δεν προσκλήθηκε.

Τα συμπεράσματα για την αξιοπιστία λόγων και έργων του κ. Σπύρου είναι δικά σας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ