Με τον πρόεδρο και τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας συναντήθηκε ο Θόδωρος
Πολιτική
24/01/2018 | 16:52

Τον Πρόεδρο Γιώργο Χονδρογιάννη και τα μέλη της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ.κ. Ν. Χειρδάρη, Γ. Κολυτά, Β. Βασιλάκη, Σπ. Σιμάτη και Ευσ. Ταγκατίδη υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συνεννόησης και διάθεσης συνεργασίας από τις δύο πλευρές με κύριο άξονα την εξεύρεση κοινών δράσεων για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου και τη συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα.

“Μοιραζόμαστε βάρη και ευθύνες” είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου, αναφερόμενος στην αναγκαιότητα εξεύρεσης πρωτοποριακών ενεργειών στους τομείς της έρευνας, της τεχνολογίας και του επιχειρείν.

Η συνεργασία Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και των  Επιμελητηρίων στα Ιόνια Νησιά μπορεί να πραγματοποιηθεί στη βάση της περιφερειακής πολιτικής με την επικείμενη σύσταση περιφερειακού επιμελητηριακού οργάνου, το οποίο μπορεί να συμπορευθεί με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε δράσεις εξωστρέφειας και προβολής.

Τη συζήτηση απασχόλησαν επίσης τα σημαντικά ζητήματα της διαχείρισης των απορριμμάτων, της οδοποιίας και των παρεμβάσεων πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, της πορείας των έργων που εκτελεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και των αποτελεσμάτων από το Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη, τόνισε ότι το ενδιαφέρον και η καλή πρόθεση δρουν ενισχυτικά στο έργο της περιφερειακής αρχής και συμφώνησε να παραβρεθεί σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, ανταποδίδοντας την συνάντηση και με στόχο τη συνέχιση και επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer