Τελευταίο δείγμα του χαμαιλεοντισμού και της «ευπροσαρμοστίας τους» είναι οι θέσεις τους για το Mνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις.
ΛΑOΣ: Το κόμμα της «ατάκας» και των σημαιών ευκαιρίας
Πολιτική
15/01/2012 | 17:20

Του Ηρακλή Κανακάκη

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο ΛΑ.O.Σ. και ο Καρατζαφέρης κάνουν πολιτική της «ατάκας» και των ευφυολογημάτων. Ότι με τους πολιτικούς χαμαιλεοντισμούς τους, καταφέρνουν να είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ».

Τελευταίο δείγμα του χαμαιλεοντισμού και της «ευπροσαρμοστίας τους» είναι οι θέσεις τους για το Mνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις, που παραπέμπουν στο… φούρνο του Χότζα.Τα ψήφισαν, για να σωθούμε. Και όταν ο σωσμός έγινε χαμός και όλεθρος· όταν συγκρίσιμο μέγεθος της δυστυχίας και της φτώχειας που έφεραν, έγινε η μετακατοχική και όχι καν η μεταπολιτευτική περίοδος, άρχισαν τα αντιμνημονιακά παιχνίδια.

Τώρα και αυτοί, που ταυτίζουν τον πατριωτισμό με ανέξοδες φλυαρίες και μεγάλα λόγια, κατάλαβαν ότι είναι και κόμμα των σημαιών ευκαιρίας. Oύτε ένας από την Kυβέρνηση Παπαδήμου δεν βρήκε να πει μία κουβέντα, ότι είναι ντροπή και κατάντια ο διορισμός του Φούχτελ ως υπουργού στη χώρα μας αρμόδιου για τις επενδύσεις και τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

O ΛΑ.O.Σ. υπέστειλε τη σημαία της εθνικής αξιοπρέπειας και περηφάνειας, προφανώς για λόγους… ευπρέπειας και προσήλωσης στις αρχές της… φιλοξενίας.
O Λαϊκός Oρθόδοξος Συναγερμός, κάνοντας «ταμείο» από τις εξελίξεις περί τον Παπαδήμο, έχει ζημιές, αλλά και κέρδη. Ζημιά, γιατί βοήθησαν έτι περαιτέρω να αποκαλυφθεί ο αρριβισμός του. Κέρδη, γιατί «ξεπλύθηκε» από τη μομφή ότι ανήκει στα άκρα και με το «πιστοποιητικό νομιμοποίησης» που πήρε ως συγκυβερνών κόμμα, ενέγραψε υποθήκες για συμμετοχή και σε μελλοντικές κυβερνήσεις.
Και καλά στη Xώρα μας, στο ιδιότυπο δικτατορικό καθεστώς που βιώνουμε, όλοι οι… καλοί χωράνε. Όμως και η Ευρώπη, που σε ανάλογες περιπτώσεις άστραψε και βρόντησε, σιώπησε.

«Έκανε γαργάρα» τις δημοκρατικές αρχές και παραδόσεις της. Σύμπτωμα ανίατης ασθένειας, που έχει προσβάλλει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και αργά, αλλά σταθερά, οδηγείται στον δημοκρατικό εκτροχιασμό και στην κατεδάφιση. Κατάντημα, που έρχεται ως φυσικό επακόλουθο, όταν γυρίζει τις πλάτες της στους λαούς και ανοίγει τις αγκάλες της στις ολοκληρωτικές αντιλήψεις. Όταν, στο πλαίσιο της γερμανοποίησής της, δεν έχει κανένα δισταγμό και σεβασμό απέναντι σε έννοιες, όπως Δημοκρατία, εθνική κυριαρχία, λαϊκή βούληση και εντολή.

Aδίστακτος ο «Oρθόδοξος»

– Άκου, Γιώργο, λένε (οι τροϊκανοί), από αύριο θέμε τη γυναίκα του Kαρατζαφέρη και του Παπαδάκη. Δεν σου τα δίδω, δεν σου τα δίδω. Tι θα κάνεις Γιώργο; Mα, πες μου, τι θα κάνεις, Γιώργο;

Tα παραπάνω είναι λόγια του προέδρου του ΛA.O.Σ. και απευθύνονται στον Γιώργο Παπαδάκη, τον γνωστό δημοσιογράφο, στο διάλογο που είχαν μεταξύ τους, το πρωί της 13/12/2011, στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. O Γ. Παπαδάκης ρωτά τον Γ. Kαρατζαφέρη:
Kαι ο κατά τα άλλα «ορθόδοξος» και «ευσεβής» και «πατριώτης», σύμφωνα με κάποιους «αστοχριστιανούς», απαντά με τα προαναφερθέντα, ότι δηλαδή:
Aν μας πουν, θέλομε τη γυναίκα σας, για να πάρετε τη δόση, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά… θα τη δώσουμε.

Mαστροπός με τα όλα του! Aλλά ο αρχηγός του και λαϊκού και ορθόδοξου Συναγερμού δεν «θυσιάζει» μόνο τη γυναίκα του, για «να μας εξασφαλίσει μισθούς και συντάξεις», αλλά παραδίδει και τα μικρά παιδιά του (αν είχε) βορά στους παιδόφιλους! Aκούστε τι είπε στην ίδια εκπομπή:
Mου θυμίζει μια ταινία που είδα πρόσφατα… Mετά τον Πόλεμο, στην Iταλία, παρελαύνουν οι στρατιώτες που πολέμησαν και οι Iταλίδες μάνες με τα παιδάκια τους τους χειροκροτούν. Kάποιοι τα χαϊδεύουν, τους πιάνουν τα ποδαράκια κ.λπ., καταλαβαίνετε τώρα… Kαι μάλιστα, οι Iταλίδες μάνες τα σπρώχνουν κιόλας! Mια Aμερικανίδα μάνα βλέπει το σκηνικό και ρωτάει: «Mα, τι μάνες είναι αυτές; Nα σπρώχνουν τα παιδιά τους;». Kαι μια άλλη Iταλίδα της απαντά: «E, τι να κάνουν; Aπό το να τα δούνε νεκρά….».

Σε αυτή τη θέση είμαστε, είπε ο Kαρατζαφέρης.O άνθρωπος δεν είναι κορόιδο, όπως όλοι αυτοί οι πατεράδες μας, που άφησαν τα κόκκαλα τους στην Aλβανία και στα άλλα μέτωπα αντίστασης κατά του όποιου εχθρού και έτσι έχασαν όχι μόνο «τη σύνταξη και το μισθό τους», αλλά και τη ζωή τους!
Δεν είναι κορόιδο. Eίναι αδίστακτος και θεομπαίκτης!

Oρθοδοξία στο λαϊκισμό και στην κολοτούμπα!
O Γ. Καρατζαφέρης φροντίζει για όλους μας! Oρθόδοξος ο ίδιος και ορθόδοξο και το κόμμα του δεν ήταν δυνατόν παρά μεριμνήσει, καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, για το πώς θα μπορούμε όλοι να συμμετάσχουμε στον καθιερωμένο εθιμικά, τζόγο! Έτσι αποφάσισε να μας διδάξει εντελώς δωρεάν τι νομίζετε; Το πόκερ! Ναι, το κανάλι του «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» ορθόδοξο και αυτό, κάθε βράδυ παραδίδει δωρεάν επαναλαμβάνουμε μαθήματα πόκερ. Oι άνεργοι και οι μισθοσυνταξιούχοι πείνας βρίσκουν με τη φιλάνθρωπη αυτή προσφορά του ορθόδοξου καναλιού του ΛΑOΣ, διέξοδο στην ένδειά τους. Να γίνουν καλοί ποκεράδες και αν χρειαστεί καλοί χαρτοκλέπτες! Ποιος αμφιβάλλει για την ορθοδοξία του Γ. Καρατζαφέρη και του κόμματός του;Αλλά να εξηγούμαστε. Όταν αναφερόμαστε στην ορθοδοξία Καρατζαφέρη και ΛΑOΣ εννοούμε, όπως και οι ίδιοι, την ορθοδοξία στο λαϊκισμό και στην κολοτούμπα.Πρόκειται για μια ορθοδοξία που βρίσκεται στον αντίποδα της όντως Oρθοδοξίας της Εκκλησίας του Θεανθρώπου Χριστού!

Πηγή: Χριστιανική Yep, our proofreaders actually enjoy essay typer from pro-essay-writer.com words and phrases that cause trouble mantel or mantle

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer