Από Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ
Ξανά rapid test στο Αργοστόλι -Τη Δευτέρα στα παλιά ΚΤΕΛ στην Αγορά
Κοινωνία
27/03/2021 | 15:55

Η  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και Ιθάκης) σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) – Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ και το Δήμο Αργοστολίου, προχωρά στη διενέργεια ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test),  δωρεάν για τους κατοίκους του Δήμου στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29.03.2021 από τις 09.30 π.μ μέχρι τις 02.00 μ.μ. και η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην Λεωφόρο Αντωνίου Τρίτση έμπροσθεν των κτηρίων της  δημοτικής αγοράς  και συγκεκριμένα στο παλιό ΚΤΕΛ – παραπλεύρως του οπωροπωλείου «Πολλάτος», στο Αργοστόλι.

Στο test μπορούν να υποβληθούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου που επιθυμούν να ελεγχθούν. Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στον τόπο εξέτασης τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Ειδικότερα θα πρέπει να φοράτε μάσκα και να τηρείτε, κατά τον χρόνο της αναμονής σας, απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου.

Επιπλέον θα πρέπει

Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.
Να έχετε αστυνομική ταυτότητα.
Θα σας ζητηθεί να δώσετε στοιχεία επικοινωνίας (κινητό ή σταθερό τηλέφωνο) για την γνωστοποίηση  τυχόν θετικού αποτελέσματος.
Για τη μετακίνησή σας να έχετε στείλει sms με τον αριθμό 1 στο 13033.
Οι πολίτες θα υποβάλλονται στο test γρήγορα και με ασφάλεια, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ εντός του παραπάνω ωραρίου.

Στον χώρο θα βρίσκονται υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας  και του Δήμου Αργοστολίου για τη γρήγορη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

Η συμμετοχή σας στη δράση είναι πολύτιμη!!!

Ευχαριστούμε την Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ για την συνεργασία και την μέχρι σήμερα συμβολή της.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer