Στη θέση Αντιπροέδρου η Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά
Ξανά Πρόεδρος της Αδελφότητας Πειραιά η Μαριολένη Νεοφύτου -Ανανέωσε τη θητεία της για ακόμη τρία χρόνια
Πολιτισμός
05/05/2018 | 10:35

Συνεδρίασε για πρώτη φορά, μετά τις πρόσφατες εκλογές, το νέο διοικητικό συμβούλιο της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων του Πειραιά. Το νέο 11μελες συμβούλιο του μεγαλύτερου πολιτιστικού συλλόγου συγκροτήθηκε σε σώμα την Παρασκευή το απόγευμα στα γραφεία του στον Πειραιά.

Η πρώτη σε ψήφους Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά πρότεινε για τη θέση του Προέδρου την μέχρι τώρα Πρόεδρο Μαριολένη Νεοφύτου που ψηφίστηκε ομόφωνα (με 11 -0 ψήφους) και ανανέωσε για ακόμη τρία χρόνια της θητεία της.

Στη θέση του Αντιπροέδρου ψηφίστηκε ομόφωνα η Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά (με 11 -0 ψήφους).

Για τη θέση του Γενικού Γραμματέα  το ενωτικό κλίμα που υπήρχε μέχρι εκείνη την ώρα χάλασε αφού την ίδια θέση διεκδίκησαν τόσο η Χρύσα Κοκκόση όσο και ο Μάκης Αγγελετάκης. Τελικά με ψήφους 6 έναντι 5 τη θέση κατέλαβε η κα Κοκκόση.

Η κα Χρύσα Κοκκόση

Ο κ. Μάκης Αγγελετάκης

Τη θέση του Ταμία ανέλαβε ο Ορέστης Καππάτος (με ψήφους 6 -5) και τη θέση του Εφόρου ο Γεράσιμος Ζαφειράτος (με ψήφους 6 -5).

Ορέστης Καππάτος -Μαριολένη Νεοφύτου

Για την θέση του υπευθύνου νεολαίας προτάθηκε ξανά η Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά, αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι είθισται τη θέση αυτή να καταλαμβάνει το νεότερο μέλος του συμβουλίου και πολλοί θα ανέμεναν  να προταθεί ο Κωσταντίνος Χρονόπουλος (νεότερος σε ηλικία μέλος του συμβουλίου).

Αξίζει: Ιστορικά μέλη του συμβουλίου όπως η Στέλλα Βουτσινά, ο Νέστoρας Παπαθεοδωράτος καθώς και ο Μάκης Αγγελετάκης παρέμειναν απλά μέλη.

Να ευχηθούμε στη Πρόεδρο και στα μέλη του συλλόγου καλή επιτυχία και πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες όπως ξέρει πάντα να μας τις προσφέρει η Αδελφότητα του Πειραιά.

Η κα Στέλλα Βουτσινά

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer