Η ΤΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ δεν επιτρέπει σε κανένα τους να γίνει τιμητής ούτε των παλιότερων αγώνων ούτε των τωρινών αγωνιστών.
KKE: Σχόλιο για την ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Δήμου Κεφαλονιάς
Πολιτική
12/10/2016 | 06:22

Η Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς, με ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Δήμου, εγκαλεί τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο νησί ότι «προσβάλλει το κόμμα που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί» και προσπαθεί να δώσει μαθήματα στο κόμμα μας «ώστε να μην εκτίθεται»!!! Η Δημοτική Αρχή, που αποτελεί το βασικό πυλώνα της ΝΔ στο νησί, ακολουθεί την ίδια τακτική με την κυβέρνηση και τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προκειμένου να θάψουν από κοινού το λαό. Οι μεν δήθεν νοιάζονται για την συνέχεια της πολιτικής αξιοπιστίας μας οι δε για τη συνέχεια των ιστορικών παρακαταθηκών μας. Την ίδια ώρα που στήνουν ψεύτικους και αποπροσανατολιστικούς καυγάδες μεταξύ τους, συμφωνούν και δίνουν μάχη για την υλοποίηση της γραμμής υπέρ της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων.

Η ΤΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ δεν επιτρέπει σε κανένα τους να γίνει τιμητής ούτε των παλιότερων αγώνων ούτε των τωρινών αγωνιστών, μελών και φίλων του κόμματος, που με αυτοθυσία δίνουν τη μάχη για τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα. Η γραμμή και οι επιλογές του ΚΚΕ υπηρετούν την πάλη για μια νέα – σοσιαλιστική κοινωνία και γι’ αυτό το λόγο γίνονται μόνιμα στόχος από όσους είναι βουτηγμένοι στη σαπίλα της καπιταλιστικής διαχείρισης. Ο αντικομουνισμός και οι επιθέσεις στα στελέχη μας αποτελούν μόνιμη, πλέον, επωδό τόσο από εχθρούς όσο και από όψιμους «φίλους». Το κόμμα μας δεσμεύεται στην εργατική τάξη και το λαό των νησιών μας να μην κάνει βήμα πίσω από τις αρχές και τις θέσεις του, να δώσει όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα για την αλήθεια και το δίκιο, στον αγώνα για να γίνει ο λαός μας ιδιοκτήτης του πλούτου που παράγει.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer