Η Kefalonian beer παράγεται στον Καραβόμυλο στη Σάμη και υπάρχει εδώ και έναν χρόνο
Kefalonian Beer: Μπύρα… από τον τόπο μας!
e Gastronomie
29/01/2017 | 11:38

Tης Σταυρούλας Πράσινου

Οι Γιάννης Πολυχρονάτος, Νίκος και Κυριάκος Μωραΐτης ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν πως οι Έλληνες μπορούν ακόμα να ονειρεύονται, να τολμούν και να επενδύουν στον τόπο τους.

Εμπνευστές και δημιουργοί της πρώτης κεφαλονίτικης μπύρας και της μικροζυθοποιΐας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τα δύο αδέρφια και ο θείος τους, έκαναν το όνειρό τους για την μπύρα, πραγματικότητα.

Η Kefalonian Beer παράγεται στον Καραβόμυλο στη Σάμη Κεφαλονιάς και υπάρχει εδώ και έναν χρόνο.

Πωλείται τοπικά αλλά και εκτός Κεφαλονιάς. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μέχρι τώρα. Είναι δύσκολα τα πράγματα λόγω κρίσης αλλά προσπαθούμε», λέει στο newmoney ο Νίκος Μωραΐτης.

Στόχος της εταιρίας είναι η παραγωγή ενός δροσιστικού κι υψηλής ποιότητας ποτού, που με τα εκλεκτά και έντονα σε γεύση συστατικά του, ευελπιστεί να πείσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της μπύρας. Μάλιστα σκοπεύουν να βγάλουν και άλλες μπύρες, κυρίως ολοχρονικές.

Κάνουν οι ίδιοι την παραγωγή και την συσκευασία και η μπύρα τους είναι από 100% ελληνικό κριθάρι.

Στα θετικά της όλης προσπάθειας, περιλαμβάνεται ακόμα και το ιδιόκτητο κτήριο στον Καραβόμυλο, το οποίοι οι δημιουργοί του ευελπιστούν να γίνει ένας υπερσύγχρονος πολυ-χώρος ζυθοποιίας, ο οποίος θα είναι ανοιχτός σε όλο τον κόσμο που θα θέλει εκτός από το να δοκιμάσει την μπύρα, να δει τη διαδικασία παραγωγής, να γνωρίσει την τέχνη της ζυθοποιίας και να γνωρίσει και τους ίδιους.

Είναι μια Premium Lager μπύρα, φτιαγμένη με μεράκι, χρησιμοποιώντας πραγματικά επιλεγμένα υλικά και γερή δόση κεφαλονίτικης κουρλαμάδας. Το αλκοόλ της είναι 5% και μπορείτε να την βρείτε στα περισσότερα καφέ και εστιατόρια του νησιού καθώς είναι σε διαθεσιμότητα όλο το χρόνο.

Πηγή: newmoney.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia