Ο Θόδωρος ήταν ο μόνος από τους 13 Περιφερειάρχες που μίλησε στην τελετή των εγκαινίων την Παρασκευή, μετά το χαιρετισμό του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευ. Αποστούλου
Δυναμική παρουσία του Θόδωρου Γαλιατσάτου στα εγκαίνια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Κοινωνία
30/01/2017 | 09:01

Δυναμική παρουσία είχε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος στα εγκαίνια της 4ης Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017, που πραγματοποιείται από 27 έως 30 Ιανουαρίου στο Ελληνικό.
Ο Θόδωρος ήταν ο μόνος από τους 13 Περιφερειάρχες που μίλησε στην τελετή των εγκαινίων την Παρασκευή, μετά το χαιρετισμό του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευ. Αποστούλου, ενώ κατά την τοποθέτησή του παρουσίασε τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει τα δυο αυτά χρόνια η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τη στήριξη των τοπικών παραγωγών και την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος.


Τόνισε ότι η πολιτεία πρέπει να εμπιστευτεί τις Περιφέρειες στην υλοποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και γενικότερα στο ΕΣΠΑ 2014-2020 γιατί γνωρίζουν καλύτερα τις τοπικές συνθήκες και υποστήριξε ότι χρειάζεται εγρήγορση του Υπουργείου για να μην πάει ούτε ένα ευρώ χαμένο για τη χώρα.
Στο περιθώριο της εορταστικής εκδήλωσης, ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία σύντομης συνομιλίας με τον Υπουργό και με το Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου για την προώθηση θεμάτων των νησιών μας.
Τον κ. Γαλιατσάτο συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Δικτύων Περιφερειών και Διεθνών Συνεργασιών Γιάννης Φοντάνας, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Γιάννης Κουλούρης, ο επιστημονικός συνεργάτης του Περιφερειάρχη Γεράσιμος Παναγιωτάτος – Τζάκης και ο περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Σιγούρος. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ο Θόδωρος επισκέφτηκε όλους τους δεκάδες παραγωγούς – εκθέτες, δοκίμασε τοπικά προϊόντα και συζήτησε εκτενώς μαζί τους τις δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer