Η Αναστασία αποκαλύπτει
Κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα
Γυναίκα
06/06/2019 | 17:40

Τελευταία όλο και περισσότερο βλέπω γραμμένες ή ακούω τις φράσεις “dream big” και “keep dreaming”. Κοινώς “κάνε μεγάλα όνειρα” ή “συνέχισε να ονειρεύεσαι”! Φράσεις που μας προτρέπουν να ονειρευτούμε. Να φανταστούμε τον εαυτό μας στην πραγματικότητα που θέλουμε να ζήσουμε.

Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε όνειρα. Όνειρα για το μέλλον μας, για το παρόν μας.

Όλοι ή σχεδόν όλοι έχουμε όνειρα, γιατί όμως μόνο μερικοί από εμάς φτάνουμε τα όνειρα μας; Γιατί δεν γίνονται όλα τα όνειρα πραγματικότητα;

Ένα όνειρο, όσο μένει όνειρο, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Για να δούμε τα όνειρα μας να γίνονται πραγματικότητα πρέπει να γίνουν στόχοι. Στόχοι θετικοί, ξεκάθαροι.

Και ο στόχος  χρειάζεται ένα πλάνο να τον πλαισιώνει. Ένα πλάνο που με μικρά και σταθερά βήματα θα οδηγήσει στην πραγματοποίηση του.

Πρόσφατα διάβασα κάπου, «όλοι ονειρεύονται μόνο λίγοι έχουν πλάνο». Και μάλλον αυτό είναι που κάνει τη διαφορά, το πλάνο μαζί με υπομονή και επιμονή! Αυτά είναι που κάνουν το όνειρο εφικτό και τελικά αληθινό.

Αν λοιπόν έχεις όνειρα που δεν τα βλέπεις να πραγματοποιούνται, κάνε τα στόχους. Ένας στόχος τη φορά. Φτιάξε ένα πλάνο για κάθε στόχο. Εστίασε σε κάθε μικρή νίκη. Μάθε από τα λάθη του παρελθόντος και δράσε! Μην ονειρεύεσαι απλά… δράσε!

Θυμήσου η δράση και  η πίστη φέρνουν την ανάπτυξη!

Πηγή: anastasiasworld.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer