Παροτρύνει τους followers της να την επισκεφτούν
Η Κεφαλλονίτισσα Blogger Δάφνη Νεοφύτου “ποστάρει” από την Κεφαλονιά [εικόνες]
Γυναίκα
06/06/2019 | 10:25

H Κεφαλλονίτισσα blogger- influencer επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες το νησί μας και το μοιράστηκε με τους χιλιάδες ακολούθους της στο προσωπικό της account στο Instagram, παροτρύνοντας τους followers της να το επισκεφτούν.

Δείτε το ποστ της στο blog της

αλλά και στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram

https://life-report.gr/kefaloniavibes/
https://www.instagram.com/daphnianeofytou/?hl=el

Επιτέλους το Καλοκαίρι ήρθε και τι καλύτερος τρόπος να ξεκινήσω τις διακοπές μου από μια επίσκεψη στο νησί μου την Κεφαλονιά. Όσες με παρακολουθείτε από την αρχή του blog μου, σίγουρα ξέρετε πως είμαι από την Κεφαλονιά, απλά τα τελευταία χρόνια λόγω δουλειάς δεν είχα την ευκαιρία να την επισκέπτομαι τόσο συχνά.

Όσες είδατε αυτό μου το ταξίδι μέσα από το Instagram είδατε πως επισκέφτηκα μερικά από τα δικά μου μέρη στο νησί και νομίζω πως σας μετέδωσα και εσάς αυτό το Καλοκαιρινό ‘αέρα’ που ήδη επικρατεί εκεί! Αν λοιπόν σας έκανα να επιλέξετε την Κεφαλονιά φέτος για τις διακοπές σας, μην ξεχάσετε πέρα από όλες τις μαγευτικές παραλίες που έχει το νησί μου πχ ο Μύρτος, ο Μακρύς Γιαλός, οι Πετανοί, να επισκεφτείτε και τα πιο γραφικά μέρη του, το Φισκάρδο και την Άσσο!

Δεν θα σας πω περισσότερα για αυτά, θα αφήσω τις φωτογραφίες σε αυτό το ποστ να σας ταξιδέψουν! Καλό Καλοκαίρι και όπου και να πάτε φέτος διακοπές να περάσετε όμορφα! Κάπου εδώ σας αφήνω και μην ξεχνάτε να με ακολουθείτε στο προφίλ μου στο Instagram @daphnianeofytou αφού εκεί έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε καθημερινά!

With Love, Daphnia xxx

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer