Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία
Η Κεφαλονιά στήριξε το Airport Run με 400 συμμετοχές -Άψογη η οργάνωση από την Fraport
e – sports
11/03/2018 | 22:23

Ρεπορτάζ // Γιάννα Κουλουμπή

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία, αφού έφτασαν τις 400 από όλες τις ηλικίες, και τον καιρό να είναι καλός σύμμαχος, πραγματοποιήθηκε το πρωί το Airport Run της Κεφαλονιάς από την Fraport Greece, με σκοπό την υποστήριξη του προγράμματος “Όλοι μαζί μπορούμε”

Στο αερολιμένα “Άννα Πολλάτου” οι διαδρομές ήταν τρεις, 1000 μέτρα για τους μικρούς μας φίλους, 5000 και 10000 μέτρα για όλες τις ηλικίες, ενώ στους άνδρες πρώτος τερμάτισε στα 10000 μέτρα ο Βασίλης Μπέλος. Στην ίδια διαδρομή πρώτη τερμάτισε η Ανδριάννα Βασιλάτου, η οποία δέχτηκε και μια ειδική βράβευση από την εταιρεία για τις επιτυχίες της στο ορεινό τρέξιμο.
Τη χαρά του για την μεγάλη συμμετοχή των αθλητών δεν έκρυψε ο υπεὐθυνος δημοσίων σχἐσεων της Fraport Greece κ. Παπάζογλου, ο οποίος τόνισε πως σήμερα η Κεφαλλονιά απέδειξε πως έχει αθλητική κουλτούρα.
Αξίζει να πούμε ότι βραβείο παρέλαβε και η πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων,η οποία και τερμάτισε δεύτερη στη διαδρομή των 10000 μέτρων,  Βάνια Σαμόλη, για την προσφορά της στα δρομικά γεγονότα.
Το “παρών” από τις αρχές του τόπου έδωσε μόνο ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, αποδεικνύοντας πως στηρίζει εμπράκτως τις προσπάθειες της εταιρείας για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος στο νησί μας, αλλά και τις όποιες προσπάθειες λαμβάνουν χώρα με στόχο τη στήριξη ευπαθών ομάδων της χώρας μας. 

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους δούλεψαν εθελοντικά, αλλά και τους “αθλητές” της Fraport που έδωσαν δυναμικό “παρών” όχι μόνο από την Κεφαλονιά, αλλά και από άλλα αεροδρόμια της Ελλάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ