Η Ένωση “ΥΠΕΡΙΩΝ” συγχαίρει το ΚΔΑΠ “Πολιτιστικό Εργαστήρι”
21/12/2017 | 11:49

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ»ευχαριστείθερμάτο ΚΔΑΠ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» (στον Κεχριώνα Παλικής)για την πρωτοβουλία του να ενισχύσει την Ένωση μέσω φιλανθρωπικούbazaarστο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης συναυλίας της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και του Ριφόρτσου, που πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00στην αίθουσα του ξενοδοχείου Παλατίνοστο Ληξούρι. Τα έσοδα του bazaar θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΥΠΑ»της Ένωσης.

Το ΚΔΑΠ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» εκτός του φιλανθρωπικού σκοπού του ενισχύει μέσω της εκπαίδευσης και της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, που παρακολουθούν το πρόγραμμα, τα θετικά συναισθήματα για την αποδοχή – ένταξη και ενσωμάτωσή τους με τα Άτομα με Αναπηρία.

Είναι πραγματικά συγκινητικά και παράλληλα σημαντικά όλα όσα κάνει για μια ακόμη φορά η ευαισθητοποιημένη τοπική κοινωνία μας στηρίζοντας την προσπάθεια της Ένωσης, προκειμένου τα άτομα με πολλαπλές δυσκολίες να εκπαιδεύονται σε ένα περιβάλλον, που τα αποδέχεται, τα στηρίζει και τα βοηθά στην αντιμετώπιση και εκπλήρωση των αναγκών τους.

Συγχαίρουμε το ΚΔΑΠ για την πρωτοβουλία του αυτή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ευχόμαστε, επίσης, στους εκπαιδευτές και στα παιδιά του Καλά Χριστούγεννα και ένα 2018 με υγεία, χαρά και δημιουργία.

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος

 

 

Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

 

 

Γερασιμούλα Σταθάτου