Γεράσιμος Γαλανός: Διημερίδα πάνω στο έργο του Διονυσίου Λαυράγκα
Πολιτισμός
22/05/2024 | 18:14

Γράφει ο Γεράσιμος Γαλανός

Το Ωδείο Αθηνών θα πραγματοποιήσει 23 και 24 Μαΐου 2024, διημερίδα πάνω στο έργο του Διονυσίου Λαυράγκα, που ήταν από τους πρωτοπόρους της ελληνικής εθνικής μουσικής και μελοδραματικής παραγωγής.

Αξίζει να πραγματοποιηθεί μια διαδικτυακή επικοινωνία: Για τους μουσικούς του νησιού μας, των φιλαρμονικών μας, για τους μαέστρους και για κάθε ενδιαφερόμενον, ώστε να ενημερωθούν για την σπουδαία αυτή πολυπράγμονα προσωπικότητα, που συντέλεσε τα μέγιστα πάνω στην ελληνική μουσική.

Είναι μια ευκαιρία, σημαντική αυτή η διημερίδα, που μας δείχνει πως κάτι ανάλογο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο και στο νησί μας (περισσότερο με τον χαρακτήρα των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων), πάνω στον σπουδαίο μας Λαυράγκα.

Είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσει πάλι η συζήτηση με θέμα « Το Άλσος Λαυράγκα » στα Ραζάτα, ώστε να επικαιροποιηθεί και υλοποιηθεί η υπάρχουσα μελέτη του χώρου, ώστε για να πραγματοποιούνται πνευματικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ευρύτερα για τον επτανησιακό μας πολιτισμό.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer