Επιστολή στον Προεδρο του Περ. Συμβουλίου
Γαλιατσάτος: Συνεργός στο περιβαλλοντικό έγκλημα η Περιφερειάρχης Ιονίων
Πολιτική
28/04/2020 | 22:55

Το επισημάναμε σε χθεσινή (27/4) ανακοίνωσή μας σχετικά με το αντιπεριβαλλοντικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη, και είχαμε απόλυτο δίκιο: Η μόνη που γνώριζε για την αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης στερεών αποβλήτων στο Ιόνιο, η μόνη που, μαζί με την κυβέρνηση, έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους 11 Δημάρχους και μαζί μ’ αυτούς όλους τους πολίτες του Ιονίου, η μόνη συνεργός στο έγκλημα, ήταν η Περιφερειάρχης κ. Κράτσα –Τσαγκαροπούλου!

Η οποία ήδη εξυμνεί, μιλώντας στα ΜΜΕ, την σημασία του μέτρου αυτού!

Πιστό όργανο της κυβερνητικής πολιτικής, πιστός σύμμαχος των “επενδυτών” στην διαχείριση των στερεών αποβλήτων. Αδιάφορη για τις γενικευμένες αντιδράσεις Δημάρχων, Δημοτικών Συμβουλίων και ΠΕΔ-ΙΝ.

Η παράταξη μας η ΑΝΑΣΑ ζήτησε ήδη με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Π.Σ. την άμεση συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προκειμένου να λάβει θέση (επισυνάπτουμε την επιστολή).

Όσο για τους βουλευτές της ΝΔ στα νησιά μας, εντάξει δεν τους ρώτησαν, τους αγνόησαν, αυτό είναι φανερό. Τώρα, όμως, που έμαθαν και γνωρίζουν, ποια είναι η θέση τους για το νομοσχέδιο αλλά και ιδιαίτερα το άρθρο 93;

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ
ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer