Τηλεφωνική παρέμβαση
Φιοραβάντες: Κατάπτυστη η συμφωνία για το Σκοπιανό -Γυρίζει ο χρόνος αντίστροφά για τις εκλογές
Πολιτική
17/06/2018 | 17:22

Την πλήρη απογοήτευση του για την συμφωνία που υπογράφτηκε σήμερα στις Πρέσπες από την Κυβέρνηση για το Σκοπιανό εξέφρασε εκτάκτως στο ekefalonia.gr ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Φιοραβάντες. «Είναι κατάπτυστη η συμφωνία και θίγει το πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Ο κ. Φιοραβάντες μας μίλησε πολύ ώρα στο τηλέφωνο και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν. Δήλωσε επίσης πως, «ότι έγινε στις εσωκομματικές εκλογές το αφήνουμε πίσω μας, προχωράμε μπροστά». Και κατέληξε λέγοντας ότι «είμαστε πανέτοιμοι για τις εκλογές, με τη νέα ΝΟΔΕ γυρίζουμε σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την Κεφαλονιά. Μετά τη Σκάλα, σειρά έχει η Σάμη και το Ληξούρι. Δεν θα αφήσουμε κανένα ψήφο να πάει χαμένος», δήλωσε ο Δημήτρης Φιοραβάντες.

Σε ερώτηση του ekefalonia.gr  ποιον από τους εν δυνάμει υποψήφιους θα στηρίξει μας τόνισε ότι «αυτό που εισπράττω σε όλο το νησί  είναι να φύγει αυτή η Κυβέρνηση το συντομότερο, η Ελλάδα να γυρίσει στην κανονικότητα. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα βγει βουλευτής, μας ενδιαφέρει να παρθεί η έδρα από τη ΝΔ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia