Σημαντική η βοήθεια του δήμου Αργοστολίου
Φιλικό παιχνίδι για το παιδικό τμήμα υδατοσφαίρισης του ΝΟΑ [εικόνες]
Υδάτινα Sports
30/10/2020 | 23:32

Το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ομίλου μας σας κάνει γνωστό ότι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 13.00 θα πραγματοποιήσει φιλικό παιχνίδι μεταξύ των αθλητών μας του παιδικού τμήματος υδατοσφαίρισης, χωρίς θεατές, στα πλαίσια που ενδεχομένως διεξαχθεί η Πανελλήνια Φάση, αλλά και για να υπάρξει συναγωνισμός μεταξύ των αθλητών, διορθώνοντας έτσι τις ατέλειες τους και γίνουν καλύτεροι για περαιτέρω.
Είμαστε ευτυχείς που το τμήμα αυτό λειτουργεί με δύο προπονητές τον κ. Ράπτη Γρηγόρη και κ. Γασπαράτο Δημήτρη , ελπίζοντας για πρόοδο.

Τα νέα τέρματα του παιδικού τμήματος υδατοσφαίρισης

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και μας προμήθευσε με δυο νέα τέρματα κατάλληλα για αυτή την κατηγορία.

Επίσης ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο κ. Σαμούρη Σπύρο, που με άμεση πρωτοβουλία, άρχισε να επισκευάζει ζημιές στο κολυμβητήριο με συμπαραστάτη του τον Αντιδήμαρχο κ. Τσιλιμιδό Γεώργιο, ο οποίος είναι και υπεύθυνος των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ελπίζουμε σταδιακά να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες επισκευές του , ώστε να ξαναδούμε το κολυμβητήριο μας λαμπρό στολίδι στην πόλη μας.

Από το ΝΟΑ

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ