Εικόνες ντροπής
Έρευνα του Newsit στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς: Τρομερές ελλείψεις
Κοινωνία
08/07/2020 | 13:28

Το νοσοκομείο στην Κεφαλονιά κρύβει στο εσωτερικό του αυτές τις εικόνες. Γυναίκα πήγε να επισκεφθεί συγγενή της και τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες. Οι εξηγήσεις που άκουσε την έκαναν να απορήσει…

Εικόνες ντροπής για το υγειονομικό σύστημα της χώρας, κατέγραψε αναγνώστρια του newsit.gr, μέσα από θάλαμο της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, με την μούχλα και την υγρασία να έχουν βρει καταφύγιο σε τοίχους και ταβάνια.

Όπως αναφέρει η αναγνώστρια στο μήνυμα της, οι φωτογραφίες από το δωμάτιο 218 του 2ου ορόφου, όπου βρίσκεται η παθολογική κλινική του νοσοκομείου, τραβήχτηκαν χθες Τρίτη 7 Ιουλίου όταν κατά την εσπευσμένη από το εξωτερικό επιστροφή της βρήκε τον παππού της να νοσηλεύεται σε αυτή την κατάσταση. Ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ έχει κολλήσει και το ενδονοσοκομειακό μικρόβιο Acinetobacter
baumannil, το οποίο ευθύνεται για μια σειρά επιπλοκών.

Σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα όταν αντίκρισε για πρώτη φορά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τοίχοι του νοσοκομειακού ιδρύματος ανησύχησε επιπλέον για την υγεία του παππούς της, ενώ ζήτησε αμέσως την μεταφορά του σε άλλο δωμάτιο.

Η επιθυμία της αυτή όχι μόνο δεν εισακούστηκε αλλά αντιθέτως γιατροί και νοσηλευτές προσπάθησαν να την πείσουν πως δεν διατρέχει κανένας κίνδυνος, διότι μπορεί οπτικά οι τοίχοι και τα ταβάνια να είναι έτσι, ωστόσο η μούχλα και η υγρασία έχουν σταματήσει το καταστρεπτικό τους έργο, εξαιτίας των υψηλών καλοκαιρινών θερμοκρασιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer