Θα έχουν συνάντηση με τους δημάρχους του νησιού
Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στην Κεφαλονιά – Με Κράτσα και Κοκκόλη ο Γιώργος Στεργίου στις πληγείσες περιοχές του νησιού [εικόνες]
24/09/2020 | 11:19

Κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργο Στεργίου, βρίσκεται στο νησί και στις πληγείσες περιοχές από το πρωί της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με τον κ. Στεργίου βρίσκεται και ο πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Κοκκόλης, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα και η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννα Κουλουμπή, το μέλος της Π.Ε Κική Κακουράτου, κ.α. Ενώ το κλιμάκιο περίμενε στην Αγ. Ευφημία και ο τοπικός βουλευτής Παναγής Καππάτος.

Το κλιμάκιο θα επισκεφτεί το σύνολο των περιοχών που έχουν πληγεί προκειμένου να αποκτήσει μια σαφή εικόνα της κατάστασης, συνομιλώντας με πολίτες και φορείς, ενώ θα έχει συνάντηση με τους δημάρχους προκειμένου να μάθει για την πορεία αποκατάστασης των ζημιών.

Το απόγευμα περίπου στις 17:00 ο κ. Στεργίου θα βρεθεί στα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με στελέχη του κόμματος για την αποτίμηση της κατάστασης, ενώ στις 18:30 αναμένεται να αναχωρήσει για Πόρο.