"Είναι στολίδι για την Κεφαλονιά", είπε στον Αποστολάτο
Εντυπωσιασμένος με το νέο Γηροκομείο ο Οικονόμου -Το περπάτησε σπιθαμή προς σπιθαμή [εικόνες]
16/02/2018 | 08:52
Επιδεικνύοντας το ενδιαφέρον του για την τρίτη ηλικία, ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, κ. Οικονόμου, βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί στις εγκαταστάσεις του νέου Δημοτικού Γηροκομείου, στο Αργοστόλι, το οποίο εντός του μήνα που διανύουμε θα είναι έτοιμο εργολαβικά. Εκεί τον υποδέχτηκαν μηχανικοί του αναδόχου του έργου και φυσικά ο Πρόεδρος κ. Γεράσιμος Αποστολάτος με την Αντιπρόεδρο κα Αθηνά Αυγουστάτου. Το τομεάρχη της ΝΔ συνόδευε ο πολιτευτής της ΝΔ, κ. Χαράλαμπος Λυκούδης καθώς και το μέλος της ΠΕ της ΝΔ, κ. Γιώργος Κοκκόλης.
Ο κ. Οικονόμου περπάτησε στους διαδρόμους του κτιρίου δηλώνοντας ενθουσιασμένος κυρίως από τα μεγάλα δωμάτια των ηλικιωμένων και τους μεγάλους χώρους συνολικά, ενώ ζήτησε να μάθει με ποια κριτήρια επιλέγει η Διοίκηση ποιοι θα μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Παράλληλα, ενδιαφέρθηκε να μάθει σε πόσο διάστημα μετά την παράδοση του έργου θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους τροφίμους το νέο γηροκομείο. Δεν παρέλειψε φεύγοντας να ενημερωθεί για την ημερομηνία των εγκαινίων του κτιρίου, απευθυνόμενος με χιούμορ στον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο “ελπίζω να με καλέσετε στα εγκαίνια…”
Το Δημοτικό Γηροκομείο είναι πραγματικά ένα από τα έργα πνοής της θητείας Παρίση και συγχρόνως ένα έργο με έντονα κοινωνική και ανθρωπιστική διάσταση.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο είναι της Γιάννας Κουλουμπή