Μέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, στο κολυμβητήριο Αργοστολίου, οι πολίστες του ΝΟΑ «διέγραψαν» από το χάρτη με σκορ 11-5 τον ΟΥΚ Βόλου και πλέον κανείς δεν τους σταματά για την άνοδο στην Α1 κατηγορία του Πόλο.
Είστε… Μάγκες !!!
Αθλητισμός
13/03/2011 | 13:38

katsigiannhsΣε ένα παιχνίδι που ήταν στα μέτρα του ΝΟΑ, η τοπική μας ομάδα κέρδισε κατά κράτος τους Βολιώτες και πλέον φλερτάρει την… άνοδο στη Α1 εθνική κατηγορία.

Μέσα σε ένα «ζεστό» αγωνιστικό χώρο, παρουσία 200 και πλέον οπαδών ο Ν.Ο. Αργοστολίου κέρδισε με 11-5 τον ΟΥΚ Βόλου. Η ομάδα του Δημήτρη Κρητικού ξεκίνησε νωθρά, το πρώτο οκτάλπετο και έκλεισε με ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1). Στο επόμενα δύο οκτάλεπτα με τη βοήθεια του κόσμου (3-0, 5-2) δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους οι οποίοι παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Το e-kefalonia επικοινώνησε με το κορυφαίο παράγοντα της ομάδας και μέλος του ΔΣ Άγγελο Πανταζάτο, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας, όχι μόνο ο σημερινός αγώνας, αλλά η πορεία της στη φετινή σεζόν. Έχουμε προσπαθήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Το σωματείο μας έχει φέρει μεγάλες αθλητικές επιτυχίες στην Κεφαλονιά, που όμοιες του δεν έχει άλλο αθλητικό σωματείο στη Κεφαλονιά». Ενώ κλείνοντας τονίζει ότι, «θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς της κοινωνία της Κεφαλονιάς που είναι αρωγός μας και βοηθάει αυτή τη προσπάθεια».

Το οκτάλεπτα 1-1, 3-0, 5-2, 2-2

Οι σκόρερ του  ΝΟΑ: Κουτσιάλης 4, Μερκουριάδης 2, Τοροσιάδης 1, Μεζίλης 1, Κατσιγιάννης 1, Καστανάκης 1, Μπιτσάκος 1. Any one consists of the adjective any and the noun one, as in any one of you history homework help might be next

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer