Εφημερίδα Ημερήσιος: ΣΟΚ προκαλούν οι ιλιγγιώδεις αυξήσεις «ημετέρων» στην ΕΔΑΚΙ που φτάνουν το 215% -Το νέο κατόρθωμα του Θεόφιλου
Αυτοδιοίκηση
09/04/2024 | 08:49

Σοκ προκαλεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ημερήσιος για την ΕΔΑΚΙ.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, σοκ προκαλούν οι ιλιγγιώδεις αυξήσεις στους μισθούς «ημετέρων» που φτάνουν ακόμη και το 215%.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αύξηση του Προέδρου της ΕΔΑΚΙ. Από 1.080 μήνα ο μηνιαίος μισθός του φθάνει στο εξοργιστικό ποσό των 2.250 ευρώ το μήνα. Παραπονούμενος δεν έμεινε φυσικά και ο Αντιπρόεδρος της εταιρίας που από 540 ευρώ το μήνα θα φθάσει στα 750 ευρώ.

Τις παραπάνω αυξήσεις κατέθεσε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ο Προεδρεύων της Γενικής Συνέλευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος όπου και πέρασαν ομόφωνα.

Και όλα αυτά τη στιγμή που εταιρία «μπάζει νέρα». Συγκεκριμένα, όπως γράφει η εφημερίδα Ημερήσιος είναι απορίας άξιο πως εταιρία που έχει ζημιές, ακούστε το καλά, 234 χιλιάδες ευρώ, την ίδια ώρα για να καλύπτει «ημέτερους» και να αποφασίζει ιλιγγιώδεις αυξήσεις στους μισθούς;

Σημείωση: Οι μετοχές του Δήμου Αργοστολίου στην ΕΔΑΚΙ αγγίζουν το 80% με τους άλλους τρεις δήμους του νομού να καλύπτουν το υπόλοιπο 20%.

 

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ του Ημερήσιου που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer