Σημαντική η βοήθεια των Κεφαλλονιτών
Σάρωσε σε σταυρούς ο Μπάμπης Αλεξανδράτος στο συνδυασμό του Πατούλη
Πολιτική
04/06/2019 | 10:40

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου,  όλους όσους με εμπιστεύθηκαν να τους εκπροσωπήσω στο Περιφερειακό Συμβούλιο  Αττικής  και ειδικότερα στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών, όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με  κατέταξαν  δεύτερο σε αριθμό ψήφων στη σειρά εκλογής, δίνοντας σε μένα και στο Γιώργο Πατούλη πλέον των 7.600 ψήφων.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που βρέθηκαν στο πλάι μου και συστρατεύτηκαν μαζί μου, πίστεψαν στον αγώνα μου από την αρχή  και αγωνιστήκαμε μαζί.

Ευχαριστώ επίσης  όλους αυτούς που  με στήριξαν με κάθε τρόπο, ακόμη και με τον καλό τους λόγο, καθώς  και τους εθελοντές μας, που μας πλαισίωσαν όλο αυτό το διάστημα και  με όρεξη και ζήλο μας συμπαραστάθηκαν και μας βοήθησαν, πολλές φορές ξεπερνώντας τους εαυτούς τους.

Ιδιαίτερα  όμως ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου τους  Κεφαλονίτες, που με υποστήριξαν στον εκλογικό μου αγώνα και που ευχαριστήθηκαν, βλέποντας τον συμπατριώτη τους και δικό τους άνθρωπο να εκλέγεται, εκφράζοντάς μου με συγκινητικό τρόπο τα συναισθήματά τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου για τον όμορφο και έντιμο αγώνα που δώσαμε και φέραμε το συνδυασμό μας στην πρώτη θέση.

Στο  συναρπαστικό και πολύ ενδιαφέρον αυτό ταξίδι που έκανα, γνώρισα  υπέροχους ανθρώπους και  απέκτησα  νέους φίλους που προστέθηκαν στους αγαπημένους παλιούς μου φίλους.

Η αγάπη που μου δείξατε και η εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλατε, με συγκινεί και μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω τον αγώνα μου και την προσπάθειά μου για να καλυτερεύσουμε την καθημερινότητά μας, να αναβαθμίσουμε τις περιοχές μας, για να κάνουμε στην Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα στους Δήμους του Δυτικού Τομέα Αθηνών  μία «ΝΕΑ ΑΡΧΗ».

Τώρα μας περιμένει  σκληρός αγώνας για να γίνει επιτέλους «Η Νέα Αρχή για την Αττική»  πραγματικότητα.  Δεν εφησυχάζει κανείς μας, όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια , γιατί όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την Περιφέρεια Αττικής.

Για να αλλάξει η Αττική μας  πρόσωπο!

Για την Αττική που μας αξίζει!  Και για την Ελλάδα που μας αξίζει!!!

Το χρωστάμε σε αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν, το χρωστάμε σε όλους γενικά τους συμπολίτες μας, το χρωστάμε στη νέα γενιά και στα παιδιά μας!

Αλεξανδράτος Χαράλαμπος (Μπάμπης)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer