Η εκλογή του Λιμενικού Ταμείου αναστάτωσε τα … «λιμνάζοντα πολιτικά νερά»
Editorial…
de Facto
17/01/2012 | 12:22

Του Παναγή Φωκά

–          Επιτρέψτε μου να ξεκινήσουμε και να «κλέψουμε» το πρωτοσέλιδο του «Η» που λέει χαρακτηριστικά, «τρελαίνει κόσμο ο Γνήσιος». Φυσικά αναφέρεται στη νέα μεγάλη επιτυχία του Δήμου, αυτή τη φορά να ελέγξει το Λιμενικό Ταμείο από το ΠΑΣΟΚ.

–          Και η επιτυχία παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά που Κυβερνητικό κόμμα χάνει το Λιμενικό Ταμείο.

–          Σε καμία περίπτωση δεν θα διαφωνήσουμε με τον αγαπητό Βαγγέλη Παπαναστασάτο ότι δεν κατέβηκε με το ΠΑΣΟΚ. Ούτε θα πω εγώ ότι δεν ήταν άξιος για αυτή τη θέση μιας και έχει μεγάλη εμπειρία από το παρελθόν. Όμως, θα μας επιτρέψετε να υπογραμμίσουμε ότι η σημερινή Κυβέρνηση «διόρισε» τρεις πολίτες για το ΔΣ. Δηλαδή, ο κ. Αποστολόπουλος σε συνεννόηση με το βουλευτή του νησιού έβαλαν τρία ονόματα μες σκοπό, ας μη γελιόμαστε, να ελεγχθεί το Λιμενικό Ταμείο.  Εδώ κολλάει γάντι το πρωτοσέλιδο του «Η». Με «χειρουργικές» κινήσεις το επιτελείο του Δήμου άλλαξε τα δεδομένα, και ενώ όλοι περίμεναν να βγει με 6-3 το αποτέλεσμα υπέρ του Παπαναστασάτου, τελικά η κάλπη έβγαλε …. «Γνήσιο».

–          Τη ΤΕΔ εκπροσωπούσε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης. Το Επιμελητήριο εκπροσωπούσε ο αντιπρόεδρος Διονύσης Λυκούδης, τους πράκτορες ο Θεοτόκης Καβαλιεράτος και το Εργατικό Κέντρο ο Σπυράτος. Τρεις 3 πολίτες διορίζονται από το γραμματέα αποκεντρωμένης Διοίκησης (δηλαδή από το ΠΑΣΟΚ). Ενώ συμμετέχουν ο εκάστοτε Τελώνης και ο Λιμενάρχης.

–          Έτσι μετά το θρίαμβο στο επιμελητήριο έρχεται άλλη μια μεγάλη νίκη για τη Δημοτική Αρχή που φαίνεται ότι είναι περίοδο ανάκαμψης.

–          Γι αυτό άλλωστε το βράδυ επικρατούσε κλίμα εφορίας στο Δημαρχειακό μέγαρο και όλοι μιλούσαν για καθαρή ήττα Μοσχόπουλου.

–          Μεγάλο ενδιαφέρον έκανε χθες η δημοσίευση του e-kefalonia.net για το … «φλερτ» και τη «διαμάχη» που θα προκύψει για το κτίριο της παλιάς νομαρχίας μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας. Αξιόλογο και το σημερινό άρθρο του Μάκη Φόρτε που δεν αφήνει να …πέσει τίποτα κάτω και κάνει μια βαθύτερη ανάλυση πάνω στο θέμα αυτό.

–          Καλημέρα σας… We do encourage re-applying when one feels he or she is better equipped to attend, but we want to point out that there is a maximum of three times that one can apply college homework helper to a specific degree program

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer