Τα «γιούχα» των αγανακτισμένων Κεφαλλονιτών της Αθήνας!
Editorial…
de Facto
24/01/2012 | 12:48

Του Παναγή Φωκά
Αυτή η στήλη έγραφε τις τελευταίες ημέρες για τα «γιούχα» στου πολιτικούς στις εκδηλώσεις των Κεφαλλήνων της Αθήνας. Μερικοί μας είπαν υπερβολικούς, άλλοι ότι ρίχνουμε λάδι στη … φωτιά!
Χθες το βράδυ όμως το …«λάδι στη φωτιά» το έριξε η αγανάκτηση του κόσμου. Χιλιάδες συμπατριώτες μας είχαν κατακλύσει μέσα και έξω το θέατρο «Ακροπόλ». Ίσως η μαζικότερη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων στην Αθήνα.
Κανείς δεν περίμενε να υπάρξει τέτοια αντίδραση με τόσο πάθος οι φωνές, οι κραυγές ενάντιας στους πολιτικούς. Δυστυχώς η πρώτη που τα «λούστηκε» ήταν η Μαριλίζα, η οποία είχε προλάβει να φύγει δευτερόλεπτα πριν.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόεδρος Βαγγέλης Σπαθής άρχισε να προσφωνεί όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση. Στο όνομα της λέξης «υπουργού» ο κόσμος άρχιζε να φωνάζει. Όταν ορισμένοι προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν λέγοντας ότι η εκδήλωση είναι της Κεφαλονιάς και του τόπου μας, οι φωνές και οι διαμαρτυρίες έγιναν εντονότερες.
Σας μεταφέρουμε ότι προλάβαμε να καταγράψουμε στο μπλοκάκι μας…
–    «Ρε παιδιά, σκεφτείτε τα παιδία μας που είναι στην εκδήλωση»
–    «Μα για τα παιδιά μας φωνάζουμε…. Ουυυυυυ»

Με τη παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο Πρόεδρος σταμάτησε να λέει άλλα ονόματα πολιτικών.
Το μόνο όνομα που καταχειροκροτήθηκε ήταν ο Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου αλλά και ο Σωτήρης Κουρής που από την ικανοποίηση του γελάγανε και τα … μπατζάκια του(σε λίγο βίντεο).
Προφανώς και κανείς δεν είχε τίποτα προσωπικά με την αξιαγάπητη Μαριλίζα, ούτε και με τους άλλους πολιτικούς. Η πολιτική της κυβέρνησης, το κατάντημα της Ελλάδας, η έλλειψη ελπίδας ήταν το δικαιολογημένο παράπονο των Κεφαλλονιτών της Αθήνας.
Για την ιστορία, οι περισσότεροι πολιτικοί (βλέπε Νιότης, Τραγάκης κτλ) έφυγαν πριν καν αρχίσει η εκδήλωση για το φόβο των …Ιουδαίων !
Καλημέρα σας… When my blog went viral in the campaign world, my more technologically inclined classmates helped justdomyhomework.com teach me best practices for social media

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer