Τα «γιούχα» των αγανακτισμένων Κεφαλλονιτών της Αθήνας!
Editorial…
de Facto
24/01/2012 | 12:48

Του Παναγή Φωκά
Αυτή η στήλη έγραφε τις τελευταίες ημέρες για τα «γιούχα» στου πολιτικούς στις εκδηλώσεις των Κεφαλλήνων της Αθήνας. Μερικοί μας είπαν υπερβολικούς, άλλοι ότι ρίχνουμε λάδι στη … φωτιά!
Χθες το βράδυ όμως το …«λάδι στη φωτιά» το έριξε η αγανάκτηση του κόσμου. Χιλιάδες συμπατριώτες μας είχαν κατακλύσει μέσα και έξω το θέατρο «Ακροπόλ». Ίσως η μαζικότερη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων στην Αθήνα.
Κανείς δεν περίμενε να υπάρξει τέτοια αντίδραση με τόσο πάθος οι φωνές, οι κραυγές ενάντιας στους πολιτικούς. Δυστυχώς η πρώτη που τα «λούστηκε» ήταν η Μαριλίζα, η οποία είχε προλάβει να φύγει δευτερόλεπτα πριν.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόεδρος Βαγγέλης Σπαθής άρχισε να προσφωνεί όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση. Στο όνομα της λέξης «υπουργού» ο κόσμος άρχιζε να φωνάζει. Όταν ορισμένοι προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν λέγοντας ότι η εκδήλωση είναι της Κεφαλονιάς και του τόπου μας, οι φωνές και οι διαμαρτυρίες έγιναν εντονότερες.
Σας μεταφέρουμε ότι προλάβαμε να καταγράψουμε στο μπλοκάκι μας…
–    «Ρε παιδιά, σκεφτείτε τα παιδία μας που είναι στην εκδήλωση»
–    «Μα για τα παιδιά μας φωνάζουμε…. Ουυυυυυ»

Με τη παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο Πρόεδρος σταμάτησε να λέει άλλα ονόματα πολιτικών.
Το μόνο όνομα που καταχειροκροτήθηκε ήταν ο Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου αλλά και ο Σωτήρης Κουρής που από την ικανοποίηση του γελάγανε και τα … μπατζάκια του(σε λίγο βίντεο).
Προφανώς και κανείς δεν είχε τίποτα προσωπικά με την αξιαγάπητη Μαριλίζα, ούτε και με τους άλλους πολιτικούς. Η πολιτική της κυβέρνησης, το κατάντημα της Ελλάδας, η έλλειψη ελπίδας ήταν το δικαιολογημένο παράπονο των Κεφαλλονιτών της Αθήνας.
Για την ιστορία, οι περισσότεροι πολιτικοί (βλέπε Νιότης, Τραγάκης κτλ) έφυγαν πριν καν αρχίσει η εκδήλωση για το φόβο των …Ιουδαίων !
Καλημέρα σας… When my blog went viral in the campaign world, my more technologically inclined classmates helped justdomyhomework.com teach me best practices for social media

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ