Τα … «εξ αμάξης» στο Μοσχόπουλο και το …υπεράριθμο προσωπικό του Πέτρου!
Editorial…
de Facto
20/01/2012 | 13:50

Του Παναγή Φωκά

–          Κάθε μέρα που περνάει το editorial  του e-kefalonia.net κερδίζει αναγνώστες. Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα και τις παρατηρήσεις σας, αλλά και τα πικάντικα σχόλια σας.

–          Στο χθεσινό κείμενο έγιναν άθελα μας κάποιες μικρές παρατυπίες για τις γκρίνιες στους πολιτικούς, στις πίτες των Κεφαλλονίτικών σωματείων της Αθήνας. Όπως σωστά μας διόρθωσαν αυτόπτες μάρτυρες, οι λεκτικές επιθέσεις ενάντια στους πολιτικούς δεν έγιναν στο σύλλογο Χαβδάδων όπως γράψαμε χθες, αλλά στους Δαμουλιανάδες. Μάλιστα, το επεισόδιο ήταν σοβαρό από αγανακτισμένους Κεφαλλονίτες που την …. έπεσαν στη κυριολεξία στο Σπύρο Μοσχόπουλο!

–          Άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σύντομο επεισόδιο και στη κοπή πίτας των Βορείων Προαστίων που ευτυχώς μετά τη παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν.

–          Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να υπαινιχθούμε κάτι για τους συλλόγους μας, οι οποίοι ως «θεματοφύλακες» των παραδόσεων και του πολιτισμού μας, προσπαθούν να κρατήσουν άσβεστο το Κεφαλλονίτικο στοιχείο στην Αθήνα.

–          Από την άλλη, ως μέσο ενημέρωσης, πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωση μας να ενημερώνουμε την οργή που υπάρχει στη κοινωνία μας, και ιδιαίτερα στη Κεφαλλονίτικη παροικία.

–          Σχόλια του τύπου «ανάβουμε φωτιές» τα χαρακτηρίζουμε ως… κακόβουλα και μόνο.

–          Με τον Αλιβιζάτο τα έχει… πάρει το ixnos.blogspot και ασχολείται με το προσωπικό του υφυπουργού και τις …υπερωρίες του!

–          Συγκεκριμένα, το ixnos.blogspot αναφέρει ότι ο γαλάζιος υφυπουργός Πολιτισμού Πέτρος Αλιβιζάτος απασχόλησε υπερωριακά 11 συνεργάτες του κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2011. Από τις 17 Ιανουαρίου, προδίκασε την υπερωριακή απασχόληση 12 συνεργατών μέχρι και τον Μάρτιο του 2012!

–          Τι κι αν μέχρι το Μάρτιο του 2012 ενδέχεται να έχει πέσει η κυβέρνηση Παπαδήμου; Τι κι αν 1.000.000 άνεργοι δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει; Οι 12 αργόσχολοι του Αλιβιζάτου γνωρίζουν ότι θα πληρώνονται για καιρό ακόμα υπερωρίες…

–          Αυτά και άλλα «κομπλιμέντα» και κοσμητικά επίθετα αναφέρει το συγκεκριμένο blog, που δεν ταιριάζουν με το ύφος της ιστοσελίδας μας, να τα αναδημοσιεύσουμε. Εμείς κρατάμε την ουσία αλλά και τα όσα είχε υποσχεθεί ο υφυπουργός, για ένα μικρό και ευέλικτο γραφείο.  Κάτι που όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, μάλλον δεν έχει γίνει.

–          Καλό σας Σαββατοκύριακο και υπομονή πατριώτες! https://eduessayhelper.org essay helpers

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer