Αγροτική Ένωση
Ε.Α.Σ.: Ολοκληρώθηκε η ετήσια απογραφή Βιολογικών Αιγοπροβάτων
Κοινωνία
17/11/2020 | 08:30

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η απογραφή των εκμεταλλεύσεων και η συμπλήρωση του Μητρώου Αιγοπροβάτων για τους ενταγμένους Κτηνοτρόφους στα προγράμματα Βιολογικής Κτηνοτροφίας και διατήρησης Αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων, Μέτρα 10 & 11 του Π.Α.Α. (Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης) 2014-2020, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) προκειμένου, όπως εξηγούν από το Y.Α.Α.Τ., να ξεκινήσουν οι διοικητικοί και διασταυρωτικοί έλεγχοι για τον υπολογισμό πληρωμής προκαταβολής.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία όλοι οι ΘιακοΚεφαλονίτες Αιγοπροβατοτρόφοι που εκτρέφουν τα Αιγοπρόβατα τους με συμβατική Κτηνοτροφία πρέπει να προβούν στην υποχρεωτική ετήσια απογραφή των εκμεταλλεύσεων τους και τη συμπλήρωση του Μητρώου τους για το 2020 το αργότερο έως 15 Δεκεμβρίου 2020.
Διευκρινίζεται ότι υποχρέωση απογραφής έχουν και όσοι έχουν μηδενικό αριθμό ζωικού κεφαλαίου.
Καλούνται οι εναπομείναντες ΘιακοΚεφαλονίτες Αιγοπροβατοτρόφοι ενταγμένοι στη συμβατική Κτηνοτροφία να προσέλθουν εγκαίρως στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι για την παροχή διευκρινήσεων και ολοκλήρωση της διαδικασίας της υποχρεωτικής ετήσιας ζωικής τους απογραφής προκειμένου να πληρωθούν τον Δεκέμβριο 2020.

Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia