Διονύσης Λουρδάς: Επιτακτική ανάγκη η λειτουργία ΜΕΘ στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
03/09/2021 | 09:57

Κύριοι της κυβερνήσεως, της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σε προηγούμενη επιστολή μου τον Νοέμβριο του 2020, σας είχα επισημάνει ότι πρέπει να αξιοποιήσετε την ΜΕΘ του νοσοκομείου Κεφαλληνίας. Σε μια περίοδο που τα κρούσματα covid 19, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, εσείς παίξετε το θέατρο του παράλογου.

Αυτός ο χαρακτηρισμός είναι λίαν επιεικώς. Πρέπει να πιέσετε την κεντρική κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν να αποκαταστήσει την εγκληματική ολιγωρία της. Ας μην θριαμβολογούν ότι δεν έχουν θύματα διότι θα έχουν θύματα άμεσα κι έμμεσα που δε μπορώ να γνωρίζω πόσα, διότι θα πεθάνουν πολλοί αλλά δεν θα προσμετρηθούνε ως θύματα της πυρκαγιάς, διότι δεν θα έχουν εξωτερικά εγκαύματα αλλά εσωτερικά. Θα φύγουν από την ζωή σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ πολλοί θα νοσήσουν με μεγαλύτερα ή μικρότερα προβλήματα, οι οποίοι θα βασανίζονται για όλη τους την ζωή.

Προσέχετε μην γίνει το ίδιο με την ΜΕΘ του νοσοκομείου, διότι θα έχουμε πολύ δύσκολο φθινόπωρο. Ξυπνήστε από τον λήθαργο, διότι δεν θα μπορείτε να κυκλοφορείτε σε εξωτερικούς χώρους, εκτός κι αν είστε με την γνώμη του υπουργού παρά του πρωθυπουργού, ότι όσες περισσότερες ΜΕΘ έχουμε, τόσους περισσότερους θανάτους θα έχουμε.

Ευχαριστώ πολύ

 

Διονύσιος Λουρδάς

Τ. πρόεδρος κοινότητος Βαλεριάνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer