Δήμος Αργοστολίου: Ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες του σεισμού στην Τουρκία και Σύρια
Κοινωνία
09/02/2023 | 11:37

Στους πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας, οι οποίοι πλήττονται από τους φονικούς σεισμούς που προκάλεσαν την απώλεια της ζωής χιλιάδων ανθρώπων συμπαραστέκεται ο Δήμος Αργοστολίου.

Σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια και καλεί τους Δημότες να συμμετάσχουν στη δράση αλληλεγγύης.

Η συγκέντρωση του ανθρωπιστικού υλικού θα πραγματοποιηθεί έως την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023, αντίστοιχα, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής προστασίας και Υγείας,  Σουηδίας 11, στο Αργοστόλι. καθώς επίσης και στα κτίρια των Κοινοτήτων στις Δημοτικές Ενότητες Ελειού-Πρόννων (κοινοτικό κατάστημα Πόρου),  Λειβαθούς (Κοινοτικό κατάστημα) και Δ.Ε Ομαλών (κτίριο ΚΕΠ).

 

Απαιτούμενα είδη:

  • Είδη ατομική υγιεινής.
  • Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επιδέσμους, κ.ά.).
  • Κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα.
  • Βρεφικές τροφές, γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας, και
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας-ξηρά τροφή (κυρίως κονσέρβες).

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνούν με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου, καλώντας στα τηλέφωνα 26710-22506 (Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας)  και 26710-22395 (Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά).

 

 

 

O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer