Οι έντονες αποδοκιμασίες στην υπουργό Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου δεν χάλασαν την όμορφη ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό των συμπατριωτών μας.
Δεν έπεφτε καρφίτσα στο «Ακροπόλ»
Κοινωνία
24/01/2012 | 02:03

Με απόλυτη επιτυχία η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά γιόρτασε τα 90 χρόνια ζωής της και παράλληλα «έκοψε» την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Πλήθος κόσμου γέμισε και φέτος ασφυκτικά το θέατρο «Ακροπόλ» στην Αθήνα. Παρουσία εκπροσώπων πολιτείας και συγκεκριμένα της υπουργού Μαριλίζας Ξενογιανακοπούλου, του υφυπουργού Πέτρου Αλιβιζάτου, του Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου και αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή, των βουλευτών Σπύρου Μοσχόπουλου, Γρηγόρη Νιότη, Γιάννη τραγάκη, των αντιδημάρχων Βαγγέλη Κεκκάτου, Σάββα Σαβαόγλου, Μάκη Βαγιωνίτη. Παρουσία του κλήρου με επικεφαλή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικαίας Αλέξιο, τον πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη Νικόλαο Χαρτουλιάρη, οι Κεφαλονίτες και Θιακοί του Πειραιά είχαν την ευκαιρία να σμίξουν ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος στη καθιερομένη ετήσια γιορτή της Κεφαλονιάς στην Αθήνα.
Η Χορωδία του συλλόγου έψαλε τα κάλαντα, ενώ ένα δεκάλεπτο τρέιλερ έδειξε την 90χρονη ιστορία της Αδελφότητας Πειραιά. Αμέσως μετά το ΔΣ του συλλόγου έκοψε τη πίτα και στη συνέχεια τα χορευτικά του συλλόγου σκόρπισαν χαρά και νοσταλγία για τη αγαπημένη σε όλους Κεφαλονιά.
Πικάντικη παραπολιτική λεπτομέρεια οι έντονες αποδοκιμασίες της συμπατριώτισσας Αναπληρώτριας Υπουργού Εξωτερικών Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου. Η ίδια αποχώρησε νωρίς από την εκδήλωση. Αντίθετα ο Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου κέρδισε το χειροκρότημα των συμπατριωτών μας και μαζί του και ο Σωτήρης Κουρής.
Όπως πολλοί συμπατριώτες μας τόνισαν, ας είναι το 2012 καλύτερο από το προηγούμενο!
Δεν πρέπει να παραλείψουμε τη άψογη οργάνωση του ΔΣ της Αδελφότητας και κυρίως του ακούραστουΠροέδρου Βαγγέλη Σπαθή.
Σημείωση: Οι Κεφαλονίτες της Αττικής δίνουν το επόμενο ραντεβού στη πίτα της Αδελφότητας Αθηνών το Σάββατο 28/1 στα Βριλήσσια. Το e-kefalonia θα είναι εκεί!

pita_adelfothtas_akropol2

pita_adelfothtas_akropol3

pita_adelfothtas_akropol4

pita_adelfothtas_akropol5

pita_adelfothtas_akropol6

pita_adelfothtas_akropol7

pita_adelfothtas_akropol8

pita_adelfothtas_akropol9

pita_adelfothtas_akropol10

pita_adelfothtas_akropol11

pita_adelfothta13

pita_adelfothta14

pita_adelfothta_akropoli15 Choices c and e, as a group, are 20% less likely to be correct than www.cheephomeworkhelp.com help me with my math homework choices a, b, and d, as a group

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer