Δεν μπορούμε να παραλείψουμε την εμφάνιση της Ελεονόρας Μελέτη με μακρύ πλούσιο μαλλί που όπως μας αποκάλυψε θα κρατήσει για κάποιες ώρες μόνο και μας θύμισε πόσο όμορφη είναι με την μορφή που την γνωρίσαμε.
Dancing With The Stars Live Show 3
Life
06/04/2011 | 18:18

antonatos2Του Κωνσταντίνου Αντωνάτου

Η σημερινή βραδιά είχε δυνατή ροή αλλά ανατρεπτικό τέλος. Όπως πάντα η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν μοναδικά υπέροχη γεγονός που έρχεται να ανατρέψει την ίσως κακή εντύπωση που άφησε την τελευταία φορά με την κάπως άκομψη εμφάνιση της. Το φόρεμα της όπως δυνάμεθα να γνωρίζουμε ήταν Celia Kritharioti Haute Couture κεντημένο όλο με κρύσταλα Swarovski και τα παπούτσια της Giuseppe Zanotti. Τα κοσμήματα που ολοκλήρωσαν το πριγκηπικό αυτό look ήταν  Danelian Diamond Club.

Αναφορικά με τους διαγωνιζόμενους ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν και απόψε ο πρωταγωνιστής. Με το χιούμορ του, την επίδοση του στον χορό αλλά και τις ατάκες του κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε την εμφάνιση της Ελεονόρας Μελέτη με μακρύ πλούσιο μαλλί που όπως μας αποκάλυψε θα κρατήσει για κάποιες ώρες μόνο και μας θύμισε πόσο όμορφη είναι με την μορφή που την γνωρίσαμε.

Η Αγγελική Ηλιάδη από την άλλη παρά τους τραυματισμούς που υπέστη κατά την διάρκεια της πρόβας και παρά την λοίμωξη που την ταλαιπωρεί ήταν απαστράπτουσα, με κορμί που λίγες διαθέτουν στην showbiz και κυρίως με μια αύρα που συνεπαίρνει μέχρι και τους τηλεθεατές αποδεικνύοντας πως το DWTS είναι μόνο η αρχή για την επιστροφή της στην κοσμική ζωή της χώρας.

Αν και οι χειρότεροι κατά την γνώμη μου απόψε ήταν η Μαρία Τσουρή και ο παρτενέρ της δυστυχώς για κάποιους αποχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης που αν θυμάστε δεν διαγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω του τραυματισμού του. Μην ξεχνάμε ότι στην πρεμιέρα ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν ο πρώτος στην βαθμολογική κατάταξη της κριτικής επιτροπής. Ήταν μια αποχώρηση που κανείς μα κανείς δεν περίμενε τόσο γρήγορα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer