Η Μαρία Μπεκατώρου εντυπωσιακή όσο ποτέ και διανύοντας μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας της.
Η Μαρία Μπεκατώρου είναι το Next Top Model…
Life
02/04/2011 | 10:44

antonatosΤου Κωνσταντίνου Αντωνάτου

Η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου που συμμετείχε πρόσφατα στο Just The 2 Of Us και ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος στα πλαίσια της νέας του κολεξιόν για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011 συνεργάστηκαν έχοντας την Μαρία ως κεντρικό πρόσωπο της επίδειξης.

Η Μαρία Μπεκατώρου εντυπωσιακή όσο ποτέ και διανύοντας μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας της ούσα στα φώτα της δημοσιότητας τόσο για την συμμετοχής στο φιλανθρωπικό show του Mega όσο και για την ανάληψη της παρουσίασης του Master Chef Junior –που πρώτοι σας αποκαλύψαμε- συμμετείχε στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου.

Βέβαια τιμώμενη δεν ήταν μόνο η συμπατριώτισσα μας αλλά μια πληθώρα επωνύμων καθώς στην επίδειξη δεν συμμετείχαν επαγγελματίας μοντέλα αλλά μόνο celebrities άσχετοι με το modeling. Ανάμεσα στους διάσημους που περπάτησαν στην πασαρέλα του Βασίλειου βρέθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Μαρία Κορινθίου, η Χριστίνα Κολέτσα, η Αμαρρυλίς, η Αθηνά Οικονομάκου, η Νίκη Πόντε, ο Γιώργος Ντούρος, η Κατερίνα Καινούριου, η Όλγα Φαρμάκη και άλλοι…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer