Ο καθοριστικός ρόλος του π. Δήμου Κεφαλονιάς
Απόστολος Χαραλαμπάτος: Η αλήθεια για την πλατεία Βλαχάτων
Πολιτική
16/01/2020 | 20:00

Αγαπητοί συγχωριανοί, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω την αλήθεια σχετικά με την επανέναρξη της ανάπλασης της πλατειάς μας.

Θα θυμάστε ότι με το υπ’αριθ. Πρωτ. 4716/20-8-2014 έγγραφο του υπουργείου Περιβάλλοντος, ενημερώθηκε ο Δήμος Κεφαλονιάς, ότι το Πράσινο Ταμείο προχώρησε στην διακοπή της χρηματοδότησης και την απένταξη του έργου της ανάπλασης της πλατειάς Βλαχάτων.

Τον Ιούλιο του 2016 με την ιδιότητα μου, ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάτων, απέστειλα το σύνολο της αλληλογραφίας του έργου, στο γραφείο της Βουλευτού Κεφαλλήνιας και Ιθάκης Κας. Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, ζητώντας τη συνδρομή της προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το έργο της ανάπλασης εκ νέου.

Στις 29/10/2016 σε κατ ιδίαν συνάντηση με την κα Βουλευτή ενημερώθηκα ότι κατόπιν σχετικών επαφών της με τη διοίκηση του Πράσινου Ταμείου, υπάρχει δυνατότητα της αναχρηματοδότησης του έργου για να ολοκληρωθεί η πλατεία μας. Έπειτα απευθύνθηκα στο Δήμο ώστε να προβεί και αυτός με την σειρά του στις απαραίτητες ενέργειες για να καταφέρουμε να επανεντάξουμε το έργο εκ νέου σε χρηματοδότηση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τον πρώην Δήμο Κεφαλονιάς για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μου, την ένταξη του έργου στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, ώστε να μην χαθεί η δυνατότητα αναχρηματοδότησης του έργου και την κύρια Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την ανταπόκριση της και την βοήθειά της στην εκ νέου ένταξη του έργου στο Πράσινο Ταμείο, με τη χρηματοδότηση του οποίου γίνεται το έργο σήμερα.

Επίσης, θεωρώ ΓΕΛΕΙΟ κάποιοι να βγάζουν φωτογραφίες και να τις αναρτούν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθώντας να σφετεριστούν το έργο προς δικό τους όφελος.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΤΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer