Αργοστόλι: Στα «κάγκελα» σύσσωμη η αντιπολίτευση με Βαλλιανάτο -Μιχαλάτο
Αυτοδιοίκηση
26/01/2022 | 23:07

Στα «κάγκελα» βρίσκονται κυριολεκτικά οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης με την μεθόδευση, όπως εκτιμούν, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Βαλλιανάτου να βάλει τελευταίο σε συζήτηση το θέμα που έθεσαν της διάνοιξης του δρόμου για το Κορώνι.

Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κατηγορούν ευθέως τον Βαλλιανάτο για κοροϊδία αφού του είχαν καταστήσει σαφές πως επιθυμούν το θέμα να συζητηθεί μόνο του ή στην χειρότερη περίπτωση πρώτο, για να μην ταλαιπωρηθούν οι κάτοικοι του Ελειού που θα θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

Το χειρότερο δε είναι, όπως λένε, πως τους «δούλευε» κανονικά πως θα βάλει 3-4 τυπικά θέματα και τελικά έβαλε 13!!! μεταξύ των οποίων και η εκλογή μελών του Δ.Σ. του Γηροκομείου και η αντικατάσταση μελών στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, που μόνο τυπικά δεν είναι και χρονικά θα καθυστερήσουν πολύ την συζήτηση.

Όλα αυτά, όπως υποστηρίζουν, για να κάνει το «χατίρι» του μεγάλου αφεντικού Μιχαλάτου, που επιθυμεί να υποβαθμίσει το θέμα. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το συμβούλιο της Κυριακής.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα πλήξουμε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia