Αρχιεπίσκοπος: «Η αγανάκτηση, οι αστοχίες είναι συνηθισμένες»
Εκκλησία
13/04/2024 | 09:52

«Η Εκκλησία, όπως η μητέρα, αγαπάει όλα τα παιδιά της» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Άνω Πατησίων, όπου έψαλλε την τέταρτη Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Παρέστη συμπροσευχόμενος ο Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός.

Ο προϊστάμενος του ναού, Αρχιμανδρίτης Πολύκαρπος Κάστιζας καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο και τον ευχαρίστησε για την πατρική αγάπη, το ενδιαφέρον και την επιστηρικτική παρουσία του.

Κατόπιν, ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον π. Πολύκαρπο για το καλωσόρισμα, τον οποίο, όπως είπε γνωρίζει από μικρό παιδί, και αναφέρθηκε στην οικογένειά του, η οποία τον μεγάλωσε με αρχές και μίλησε για την πορεία του ως ιερέα.
Παράλληλα, ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στα προβλήματα της εποχής τονίζοντας ότι κάθε εποχή έχει τις δυσκολίες της, αλλά οι άνθρωποι πρέπει να βρίσκουν τον τρόπο, ώστε να ξεπερνούν τις μικρές ή τις μεγάλες δοκιμασίες που αντιμετωπίζουν.

«Η αγανάκτηση, οι αστοχίες είναι συνηθισμένες, αλλά εμείς έχουμε τις ελπίδες μας στην Εκκλησία» σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος και ευχήθηκε σε όλους δύναμη, ώστε να υπερπηδήσουν τις δυσκολίες.

Επίσης, απευθυνόμενος προς τους ιερείς υπογράμμισε ότι χρειάζεται ποιμαντική προς όλα τα παιδιά. «Όπως η μητέρα αγαπάει όλα τα παιδιά της, έτσι και εμείς αγαπάμε και τους αγαθούς και αυτούς που μας εμπαίζουν» επεσήμανε ο Αρχιεπίσκοπος και ολοκληρώνοντας την ομιλία του κάλεσε όλους να δίνουν τα χέρια, ώστε να προχωρούν ενωμένοι και ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό Πάσχα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer