Επιστολή - Απάντηση Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, Χρ. Άνθη, στον επικεφαλής της «Επτανησιακής Αναγέννησης».
Απάντηση Άνθη σε Καλούδη και οι μομφές περί δικαιοσύνης…
Πολιτική
25/01/2012 | 11:55

«Η συνεχής απειλή για προσφυγή στη Δικαιοσύνη δεν μου δημιουργεί ενοχικά  σύνδρομα αλλά και ούτε μπορεί να καθορίσει την πρακτική μου και τη λειτουργία μου».        Αυτό αναφέρει ο Χρήστος Ανθης, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, απαντώντας στο Γιώργο Καλούδη, επικεφαλής της παράταξης «Επτανησιακή Αναγέννηση», αναφορικά με τις καταγγελίες και το ύφος των επερωτήσεων.

Η απάντηση του Προέδρου του Π.Σ.

Κύριε  Καλούδη,
Σε απάντηση των καταγγελιών και του ύφους των επερωτήσεών σας, σας παραθέτω τα  παρακάτω:
Προσπαθώ, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις  μου. Άλλοτε αυτό γίνεται εφικτό άλλοτε όχι. Αν από την πλευρά σας νομίζετε ότι πρέπει να με  οδηγήσετε στα δικαστήρια, είστε  δικηγόρος αυτό δε θα σας στοιχίσει τίποτα και μπορείτε  να το κάνετε.
Σε ότι με αφορά, σας διαβεβαιώνω ότι τα οικονομικά μου,  μου απαγορεύουν να  πληρώσω δικηγόρο, προκειμένου να προασπίσω το δίκιο μου αλλά και την  αξιοπρέπειά  μου σε όσα κοσμητικά επίθετα τον τελευταίο καιρό έχετε χρησιμοποιήσει για το πρόσωπό  μου.
Στην επερώτησή σας για τα θέματα του Περιφερειακού Συμβουλίου, τα οποία  δεν  εισάγουμε, θα σας αποστείλω το πρακτικό της επιτροπής  Τουρισμού – Αθλητισμού -Πολιτισμού η οποία αποφάσισε για τα συγκεκριμένα θέματα και ως  θεσμοθετημένο  όργανο οφείλουμε να αποδεχόμαστε.
Σας επισυνάπτω, επιπλέον, έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γενική Δ/νση Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Δ/νση Αναπτυξιακών Προγραμμάτων & Διεθνών Οργανισμών με αρ. πρωτ. 23/20-1-2012 το  οποίο απαντά ότι δεν προβλέπεται η δυνατότητα υλοποίησης πράξεων αδελφοποίησης μεταξύ ημεδαπών και αλλοδαπών Περιφερειών.
Παρά ταύτα, αν επιμένετε να ακυρώσετε τη λειτουργία της επιτροπής  και να  θέσετε   τα θέματά σας στο  Περιφερειακό Συμβούλιο στις 28  Ιανουαρίου 2012, μπορείτε να το πράξετε και το Συμβούλιο θα αποφασίσει αναλόγως..
Όσον αφορά την απορία σας για τα πρακτικά του Περιφερειακού Συμβουλίου, σας   ενημερώνω ότι ουδέποτε δόθηκαν σε έντυπη μορφή και ακριβώς για αυτό το λόγο ο  Πρόεδρος δεν υπέγραψε ένταλμα πληρωμής του αναδόχου και έχει κινήσει τις διαδικασίες  ανοικτού διαγωνισμού για το νέο έτος.
Σας αποστέλλουμε, συνημμένα, σε  ηλεκτρονική μορφή  τα εννέα απομαγνητοφωνημένα  πρακτικά και στο Συμβούλιο του Ιανουαρίου θα σας δοθούν άλλα 6 cd, οπότε θα έχετε σε  ηλεκτρονική μορφή και σε cd όλα τα απομαγνητοφωνημένα συμβούλια.
Θα  παρακαλούσα, όπως,  εάν σας είναι δυνατόν, να με αντιμετωπίζετε, λεκτικά και  θεσμικά,  με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αντιμετωπίζω εγώ εσάς.
Το  παραπάνω αίτημά μου, δεν έχει στόχο να προστατέψει την προσωπική μου ιδιότητα, ως πολίτη και ως προέδρου μόνο, αλλά –πρωτίστως- την υπόστασή μου έναντι των παιδιών μου και των γονέων μου, οι οποίοι τον  τελευταίο καιρό διαβάζουν όλα  εκείνα  που, κατά τη δική σας άποψη, με  χαρακτηρίζουν. Das quadrat wird an dieser gezeichneten linie zerschnitten, die seminararbeit schreiben lassen seiten werden vertauscht und aneinandergefügt

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer