Σήμερα η σύσκεψη των λοιμωξιολόγων
Άνοιγμα σχολείων: «Δεύτερες σκέψεις» για τις 11 Ιανουαρίου
Covid-19
07/01/2021 | 09:46

Ανοιχτό φαίνεται ότι είναι ακόμα το πότε θα γίνει το άνοιγμα των σχολείων με τους λοιμωξιολόγους να περιμένουν τα τελευταία δεδομένα για να δώσουν το «πράσινο φως».

Μολονότι η ημερομηνία της 11ης Ιανουαρίου για την επιστροφή στα θρανεία των μαθητών των δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων και των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας εντούτοις οι λοιμωξιολόγοι θα περιμένουν τα τελευταία διάθεσιμα στοιχεία για να δώσουν και το οριστικό «πράσινο φως».

Τα στοιχεία των τελευταίων δύο ημερών για τα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ αλλά και οι εικόνες από τα Θεοφάνεια προβληματίζουν τους ειδικούς.
Όλα τα στοιχεία θα τεθούν επί τάπητος στη σημερινή συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων προκειμένου να αποφασιστούν τα μέτρα για τα επόμενα βήματα της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί και το θέμα του click away καθώς είναι άλλη μια κίνηση που προβληματίζει τους ειδικούς δεδομένης της επιβάρυνσης για την κινητικότητα που με τη σειρά της αποτελεί «έδαφος» για διασπορά του κορονοϊού.

Σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί πρέπει να αποφασίσουν το επόμενο διάστημα και για την επιστροφή στα σχολεία των μαθητών των Γυμνασίων και των Λυκείων με το βλέμμα να είναι στραμμένο περισσότερο στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου λόγω των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ερχόμενου Ιουνίου.

Πηγή: newsbomb.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer