Ανοίγει τις πύλες του το 1ο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ στην Κεφαλονιά με 29 χώρες [εικόνες +βίντεο]
Αθλητισμός
29/09/2022 | 19:25

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του 1ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΠΕΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Στο πάνελ βρίσκονταν και απηύθυναν χαιρετισμό η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, ο ομοσπονδιακός προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑΜεΑ και διευθυντής των αγώνων Χρόνης Πολίτσης, το μέλος της παγκόσμιας επιτροπής επιτραπέζιας αντισφαίρισης ατόμων με αναπηρία Tomas Varga, ο έφορος των εθνικών ομάδων ΕΑΟΜ – ΑΜεΑ Κωνσταντίνος Σιάχος, ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας και ειδικός σύμβουλος δημάρχου Αργοστολίου σε θέματα πολιτισμού Βίκτωρ Ρουχωτάς και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός.
Οι ομιλητές τόνισαν την μεγάλη σημασία της διοργάνωσης την οποία φιλοδοξούν να ενισχύσουν και να την καταστήσουν θεσμό.

Μετά το πέρας των ομιλιών παραδόθηκαν από την ΕΑΟΜ – ΑΜεΑ οι μπλούζες του εθελοντή στην περιφερειάρχη κα Κράτσα, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τραυλό και τον αντιδήμαρχο κ. Τσιλιμιδό ως συμβολικό δώρο για την προσφορά και την βοήθεια τους.
Να υπενθυμίσουμε ότι απόψε το βράδυ στις 20:30 θα παρελάσουν αντιπροσωπείες από τις 29 χώρες που συμμετέχουν στο τουρνουά στην πλατεία Αργοστολίου όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης μπροστά από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer