Σημάδια εκτόνωσης της κόντρας των δύο πολιτικών ανδρών, αφού είναι έντονες οι πιέσεις από τους ψυχραιμότερους αλλά κυρίως από τη βάση των ψηφοφόρων της ΝΔ.
Αμοιβαίες εξηγήσεις έδωσαν Παρίσης – Ρουχωτάς;
Πολιτική
02/03/2011 | 17:46

Εντείνονται οι προσπάθειες ώστε να πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στο δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και στον αντιδήμαρχο Παλλικής Βασίλη Ρουχωτα. Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο αργά το βράδυ όταν και ο δεύτερος καταψήφισε τη πρόταση του Δήμαρχου για να αναλάβει  το νέο φορέα της ΔΕΥΑ ο Θεόφιλος Μιχαλάτος. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τάραξε τα «λιμνάζοντα νερά» τη της τοπικής πολιτικής σκηνής. Κάνεις τότε δεν θα τολμούσε να δηλώσει ότι οι δύο άνδρες θα έχουν τη παραμικρή επικοινωνία.

Και όμως από τη Δευτέρα το πρωί οι… ψυχραιμότεροι δημοτικοί σύμβουλοί με εκατέρωθεν τηλέφωνα προσπαθούσαν να βάλουν…. νερό στο κρασί των δύο ανδρών. Όπερ και εγένετο, το πρώτο βήμα έκανε ο Βασίλης Ρουχωτάς και ενημέρωσε το Δήμαρχο σχετικά με τις προετοιμασίες του Καρναβαλιού στο Αργοστόλι. Την ίδια ώρα ο Παρίσης από την Αθήνα δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις να άρει τη απόφασή του και να διατηρήσει το Ρουχωτά αντιδήμαρχο.

Επιπρόσθετα κορυφαίος δημοτικός σύμβουλος έλεγε με νόημα σε τοπικούς δημοσιογράφους ότι, «μέσα σε μια πολύωρη διαδικασία όπως είναι αυτή των Δ.Σ. η κούραση και τα νεύρα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή».  Μάλιστα, το πρόσφατο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος δεν έλεγε κουβέντα για τη…. Διαγραφή Ρουχωτά.

Σίγουρα οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τις επόμενες ώρες… The individual details french homework help of the plot and characters should be original, but movies that are hard to categorize are also hard to sell

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer