Κατά την επίσκεψη του ο Αλέξανδρος Παρίσης τόνισε ότι "κυρίαρχος στόχος είναι η αλλαγή πορείας στο έργο και η δυνατότητα παράλληλης κατασκευής της Α΄ και Β΄ φάσης."
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Παρίση στο έργο του Δημοτικού Γηροκομείου
Κοινωνία
18/03/2011 | 16:15

Τον χώρο ανέγερσης του νέου κτιρίου του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου επισκέφθηκε και επιθεώρησε τις εργασίες σε αυτό την Παρασκευή το πρωί, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.

Ο κ. Παρίσης συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Δ/Σ του Δημοτικού Γηροκομείου κ.Γεράσιμο Αποστολάτο και τον πολιτικό μηχανικό του Δήμου κ. Παναγή Δελακά. Συναντήθηκε με εκπροσώπους της εργοληπτικής εταιρείας και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων.

girokomio6

Η διαπίστωση είναι ότι η πορεία της Α΄ φάσης του έργου εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μέσα στα χρονικά πλαίσια, ενώ ο Δήμαρχος ζήτησε την άμεση επικαιροποίηση για την μελέτη της Β΄ φάσης του έργου, προκειμένου  να διερευνήσει τις δυνατότητες για εξεύρεση κονδυλίων για να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή της Β΄ φάσης του έργου με δεδομένο ότι η ολοκλήρωση της Α΄ Φάσης δεν λύνει το πρόβλημα της στέγασης των τροφίμων, αφού αυτή προβλέπει 52 κλίνες και οι απαιτήσεις ήδη ξεπερνούν τις 100.

Κατά συνέπεια κυρίαρχος στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αλλαγή πορείας στο έργο και η δυνατότητα παράλληλης κατασκευής της Α΄ και Β΄ φάσης.

girokomio5

girokomio7 Theodore roosevelt pro-academic-writers.com and the revival of the presidency a

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer