Ανάρτηση στο facebook
Αυτοψία Τραυλού -Λιβιτσάνη στην Ιθάκη -Ποιες είναι οι άμεσες προτεραιότητες για την Περιφέρεια στο γειτονικό νησί [εικόνες]
Πολιτική
04/01/2020 | 10:27

Στη χτεσινή επίσκεψη μας στην Ιθάκη κάναμε αυτοψία μαζί με τον Έπαρχο Θανάση Λιβιτσανη στο επαρχιακό δίκτυο, όπου εντοπίσαμε σημεία που χρήζουν άμεσης επισκευής.

Έπειτα επισκεφτήκαμε το χωριό του Σταυρού και μαζί με τον προεδρο της κοινοτητας μιλήσαμε για την αξιοποιηση του αρχαιολογικό χώρου του Αγίου Αθανασίου καθώς και την ανάγκη μεταστεγασης του μουσείου.

Στην συνέχεια συμμετείχαμε σε σύσκεψη στο δημαρχείο παρουσία του δημάρχου Διονύση Στανιτσα και αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και προεδρων κοινοτήτων.


Στη σύσκεψη συζητήσαμε τις ανάγκες του νησιού και τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν ώστε το νησί να εκμεταλλευτεί στην πράξη την προστιθέμενη αξία που της προσδίδει η ιστορία αλλά και το φυσικό τοπίο της.
Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το αθλητικό κέντρο στο Βαθύ και το έργο στο λιμάνι του Πισαετού όπου διαπιστώθηκε ότι προχωράει κανονικά.

Η Ιθάκη είναι ένα νησί μοναδικής ομορφιάς με ένα διάσημο brand name, συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αναδειχθούν στα επόμενα χρόνια με την συνδρομή όλων των φορέων.


Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα είναι παρούσα σε αυτή την προσπάθεια.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer