Αυτοψία Ανουσάκη στο Πόρο: «Κύριε Δήμαρχε μην κρύβεστε άλλο. Πηγαίνετε στον Πόρο να αντικρύσετε το “Βατερλό” της δημοτικής σας αρχής»
Πολιτική
16/10/2021 | 14:59

Κύριε Δήμαρχε Αργοστολίου,

επί ημέρες μία από τις μεγαλύτερες αστικές περιοχές του Δήμου μας , δηλαδή ο Πόρος , για πρώτη φορά στα χρονικά έχει χωριστεί στα δύο , με ένα σημαντικό τμήμα του , την περιοχή “Ράγια”, να είναι αποκλεισμένη όχι μόνο από την υπόλοιπη Κεφαλονιά , την Ελλάδα και τον κόσμο αλλά ακόμα κι από τον υπόλοιπο οικισμό. Στον Πόρο “βράζει” όχι μόνο ο “Βόχυνας” αλλά και το “ποτάμι της οργής” των δημοτών σε σχέση με την πρόδηλη κι αυταπόδεικτη ανικανότητά σας.

Η “πολυσέλιδη- παραληρηματική” απολογία του αντιδημάρχου σας Διονύση Μινέτου προκάλεσε μόνο περαιτέρω αγανάκτηση στους κατοίκους του Πόρου αφού στο ακατανόητο “κατεβατό” του με το οποίο “βάλει κατά πάντων με άσφαιρα πυρά” δεν εμφιλοχώρησε ούτε μία λέξη αυτοκριτικής για το “Βατερλό” της δημοτικής σας αρχής αλλά αντιθέτως κατά τον “πολύ” κύριο αντιδήμαρχο ..”όλα καλώς γενόμενα”!!!

Κύριε Δήμαρχε ,σας καλούμε να μεταβείτε άμεσα στον Πόρο και να σταματήσετε να κρύβεστε , κατά την προσφιλή σας μέθοδο, καθώς οι δημότες ζητούν εξηγήσεις για ποιό λόγο ξεκίνησε η αποξήλωση της γέφυρας χωρίς να είναι προγραμματισμένες άμεσα και ταυτόχρονα οι εργασίες αποκατάστασής της, όπως έχει γίνει στο παρελθόν, όπως και ποιός έχει την ευθύνη για την μη τέλεση των εργασιών στην γέφυρα π.χ. τον Μάιο όπου και η τουριστική κίνηση είναι χαμηλή και οι καιρικές συνθήκες δεν δημιουργούν προβλήματα.

Κύριε Δήμαρχε, ασχοληθείτε λίγο και με το Δήμο Αργοστολίου γιατί σε λίγο τα συσσωρευμένα, επί των ημερών σας, προβλήματα θα μας “πνίξουν” και φοβόμαστε πως το ποτάμι του Πόρου είναι μόνο η αρχή…

 

Νίκος Ανουσάκης
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αργοστολίου
Επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και μέλλον”

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer