Αφιέρωμα στο νησί της Κεφαλονιάς από τα κατηχητικά του Αγίου Νείλου Πειραιώς [βίντεο]
Εκκλησία
16/10/2022 | 11:49

Με την χάρη του Θεού, θα τιμηθεί πανηγυρικά στην ενορία μας, στον Iερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιώς (Γ. Θεοτόκη 49, Πειραιάς) το διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου η ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Γερασίμου του Νέου Ασκητού, προστάτου και εφόρου της Κεφαλληνίας.

Την παραμονή 19 Οκτωβρίου, στις 18.00 θα τελεσθεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και εν συνεχεία Ιερά Παράκληση στον Άγιο Γεράσιμο. Το πρωί της 20ης Οκτωβρίου θα τελεσθεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύματος. Επ’ ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Γερασίμου σας επισυνάπτουμε δύο ηχητικά αφιερώματα των στελεχών Νεότητος της ενορίας μας, το ένα στον Άγιο Γεράσιμο και το άλλο στο νησί της Κεφαλλονιάς.

Αμφότερα προέρχονται από την εκπομπή “Ορθοδοξία και Παράδοση”, των στελεχών, αποφοίτων και φίλων του Ενοριακού Νεανικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίου Νείλου Πειραιώς.

Η εκπομπή αυτή που ακούτε, μεταδόθηκε από τoν ραδιοφωνικό σταθμό “Πειραϊκή Εκκλησία 91,2fm”.

Σας ευχαριστούμε θερμότατα για την στήριξη στην ενορία μας και σας ευχόμαστε ολόψυχα ο Άγιος Γεράσιμος να σας σκεπάζει και να σας ευλογεί!

 

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer